„Najveći spoljnopolitički udar sledi 16. maja“: Šta očekuje Srbiju u narednom periodu?

Ostavite komentar


  1. Od kada si ti predsednik uvek smo u nekoj teskoj situaciji.Prestani da cvilis ,dosadan si.

  2. Ma nema nikakvih „udara“ na Srbiju. Vlast stalno plaši narod kako nas svi mrze, svi nam se prete pa mi moramo da sabijamo redove odbrane. Kada se vodi realna i odgovorna spoljna politika nema ko da te ucenjuje. Ali kada igraš dvostruku igru, kada varaš, a praviš se pametan, sve dođe na naplatu.

  3. „Jedna muka ne dolazi nikad sama“ !
    Da ga ne smatram ODGOVORNIM za „muke koje su ga snasle“ ja bih „saosecao sa njim“ al’ ovako

  4. Vucic na vlasti je samoubistvo gradjana Srbije. Jos nema razuma, bice kad ne bude Srbije ili ne bude gradjana Srbije.

  5. O svemu je sam odlučivao i dalje radi isto! Suprotno Ustavu.
    Neka prestane da mrači!

  6. Slažem se da je Vučić odgovoran za spoljnu politiku jer je isključivo on donosio odluke. Ali hajde da nam neko od dežurnih „kritičara“ već jednom kaže šta nam je raditi i kako ta politika treba da izgleda a da to nije priznanje Kosova kao države, uvođenje sankcija Rusiji i odricanje od R. Srpske?

  7. Banjsku si ti Vučiiču smislio.. I organizovao…a onda si službeno. Otputovao ..da bude izuzeta tvoja malenkost….Ali ipak je bilo jasno…ti stojiš iza Banjske..velikog radikalskog ZLA!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.