Vučić traži podršku i za „Da“ i za „Ne“ povodom Sporazuma sa Prištinom: Čemu bi služio referendum ako bi bio raspisan?

Ostavite komentar


  1. Sam je doveo do ove situacije sam neka i resava. Deset godina vredja, omalovazava, ismejava sve i svakoga a sad da delimo odgovornost!? Nece da moze, sto rece Sojic, njegov pandan.

  2. Moras preuzeti ODGOVORNOST ZA IZDAJU.
    Vladas 10g kršeći USTAV I USTAVNA OVLASCENJA.

  3. @Uzas
    Izdaju ČEGA?
    Na primer, ako si u braku sa zenom koja te ne podnosi i trazi razvod, koje je rešenje po tebi? Da je razbiješ od batina da bi ostala silom s tobom, ili bi ste se razveli, podelili imovinu i svako na svoju stranu?

  4. Neka prica ko sta hoce. Ja na referendum, ako ga bude bilo, jednostavno necu izaci.

  5. Referendum po pitanju menjanja državnih granica nije mogućnost nego obaveza. Ni jedan političar, stranka pa ni parlament ne mogu da odlučuju o tome. Svaka odluka bez referenduma je nevažeća.

  6. Neću referendum!
    Neću da budem taoc Kosova!
    Ja sam se izjaznila na glasačkom listiću, a ko je vodio politiku i doveo u ovu situaciju DA potpiše!

  7. Da li se iko od komentiraća zapita šta je dovelo do odvajanja Kosovo-Kumanovo,700.000 Albanaca u blatu na makedonskoj granici,“ili će biti ovakve Jugoslavije,ili je neće biti…“,itd,itd.Mi smo bezgrešni

  8. Kada bi bio raspisan referendum, kakav god rezultat da bude – šta uraditi posle ? – Ništa nije moguće uraditi i zato referendum nema smisla.

  9. Ne moze bre jedna Drzava da drzi referndum za dogadjaje u jednoj drugoj Drzavi!!!

  10. Neka Vučić prvo raspiše referendum da li građani Srbije prihvataju da podele odgovornost za politiku koju je vodio kao radikal i „naprednjak“

Ostavite komentar


Politika

Danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine 9

Danas nastavak dijaloga Beograda i Prištine

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine na tehničkom nivou zakazana je za danas, a na dnevnom redu je, kako je najavio portparol Evropske komisije Peter Stano, napredak u primeni Ohridskog sporazuma i razgovori o pitanjima koja utiču na normalizaciju odnosa Kosova i Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.