SPS: DOS nema šanse

Socijalisti najavili zajedničkog kandidata sa SNS

Ostavite komentar


  1. Ma taj Koštunica vas je sve spasao višegodišnjih robija na kojima ste trebali da budete posle 5 oktobra, zbog ratova koje ste prizveli i bede u koju ste nas gurnuli za sva vremena sa sve ovim vašim koalicionim pajtosima. I sada vas ucenjene i drže stranci ne bi ste li prodali još malo nekih firmi i interesa, a kada im ne budete trebali, a već je došlo to vreme, pustiće vas niz vodu.

  2. Postoji bajka o Kralju, koji je svome sinu dao knjigu, kako bi je sin pročitao u trenutku najveće nevolje. Kada je nevolja jednoga dana došla, sin je otvorio knjigu i u knjizi je pisalo samo "Proći će." Ono što u bajci nije rečeno, to je da se ista knjiga može primeniti i na trenutke najvećeg bahaćenja. Proći će, Ivice Dačiću.

  3. Privezaak, ti bi da sa ovima opet pobedis NATO!??? Pa nece moci gospodine ljigavii! Vreme ti je da sedis kuci i naucis bar engleski. Dosta si se ritao i nogama i rukama kao ministar inostranih poslova a srpski narod vukao za nos tamo-amo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.