SPS osam godina pred vratima Socijalističke internacionale

rbija je ranije imala pet stranaka koje su učestvovale u međunarodnim partijskim organizacijama, ali je G17 plus koji je bio član Evropske narodne partije nestao sa političke scene, a DSS je izbačena iz EPP zbog antievropske politike
Samo tri partije iz Srbije članice međunarodnih partijskih organizacija

Ostavite komentar


  1. Pa, što ih ne prime u savez Rusije i Beloirusije?! Ima 20 godina da je Slobica podneo molbu!…

  2. Prijem Dačićevih, Ljajićevih i Vulinovih "socijalista" koji od socijalizma imaju samo ime, bio bi kraj Socijalističke internacionale. Nemaju one od socijalizna NIŠTA, to su stranke za uzajamno potpomaganje uz laganje neukih i naivnih, prosto rečeno TRASH.

  3. Mislim da bi stari komunisti ove lazne levicare poslali na Goli Otok zbog izdaje radnicke klase i zivota u luksuzu. Bahato su bogati i to sve iz drzavnih para pune dzepove! Kakvi Levicari ? Truli Kapitalisti sve sa kofercetom

  4. ovi pre podne hoće u socijalističku internacionalu, a poslče podne hoće spomenik slobodanu miloševiću. takvu prevrtljivost evropa ne prihvata.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.