Snežana Paunović: SPS će sutra biti na konsultacijama u Skupštini, bilo bi amaterski da opozicije ne dođe 1foto FoNet Zoran Mrđa

Socijalistička partija Srbije svakako će ići na konsultacije poslaničkih grupa u Skupštini Srbije jer će se sutra razgovarati o kvotama partija u radnim telima i delegacijama – potvrdila je za agenciju Beta zamenica šefa poslaničkog kluba SPS-a Snežana Paunović.

„Verovatno će biti razgovora i o potpredsedničkim mestima o kojima se do sada nije razgovaralo. Ukoliko SPS bude dobila potpredsedničko mesto, svakako ćemo dati kandidata, ali za sada nismo o tome ragovarali“, rekla je poslanica.

Najavila je da će na sutrašnjem sastanku u Skupštini biti lider SPS-a Ivica Dačić.

Izrazila je nadu da će se pozivu odazvati i kolege iz opozicije jer, kako je rekla, „bilo bi krajnje amaterskii od kolega iz opozicije da ne dođu na konsultacije“.

„Ima među njima ljudi sa iskustvom koji znaju da je dogovor o budućem funkcionisanju parlamenta neophodan, ali predstavlja i obavezu prema građanima koji su nam ukazali poverenje“, istakla je Paunović.

Iz Skupštine Srbije su za sutra u 13.00 najavljene konsultacije poslaničkih grupa o izboru potpredsednika Skupštine, članova radnih tela i stalnih parlamentarnih delegacija u međunarodnim institucijama, a nastavak konstitutivne sednice zakazan je za ponedeljak, 18. mart.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari