Predstavnici Ujedinjenih za Srbiju u Užicu: Srbija će biti slobodna 4. aprila (FOTO)

Predstavnici koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije razgovarali večeras sa Užičanima

Ostavite komentar


  1. Na žalost svih koji „oštre“ pera i olovke da bi glasali 3. aprila, Srbija neće biti slobodna 4. Zašto to sa sigurnošću kažem? Zato što nikada u svojoj istoriji nije bila slobodna, kao ni jedna druga država kojom vladaju ljudska bića, koja zbog svoje nesavršenosti, donose samo bol i tugu većini svojih podanika. Najmudriji, nesavršeni čovek kome je lično Bog dao mudrost, kralj Solomon, je bio vrstan diplomata i veliki ljubitelj svega što je blisko čoveku. A ipak je morao sa gorčinom da prizna pred kraj svoje kraljevske karijere da čovek, uvek vlada nad drugim ljudima da ih unesreći, upropasti i ubije ljudskost i dostojanstvo u njima. Dakle ko god da pobedi, 4. aprila, će doneti novi košmar ovoj napaćenoj zemlji. Ono što se zove Srbija, ta teritorija, biće slobodna isključivo kada postane deo rajske Zemlje, pod vladavinom uskrslog Kralja nad kraljevima Isusa Hrista, koga će se veliki deo stanovnika ove države na kratko opet setiti kad uskoro sedne za manje više bogatu trpezu tokom Uskrsa i Vaskrsa. Kako će se pod vladavinom Božjeg Sina, ovaj deo planete Zemlje zvati ostaje da vidimo, ali sigurno će biti slobodan, bez granica, vojske, policije, političara, nacionalista i svega onog što danas preti da ugrozi miran san stanovnika ove države.

  2. Ne vidim razliku između Ponoša i Vučića,oboje su desnicari,mlate praznu slamu oko Kosova,protiv su EU,protiv LGBT…Tako da ću na predsednickim izborima sa ponosom zaokruIti profesorku iz koalicije MORAMO 🙂

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.