Srbija danas staje na dva sata

Ekološki ustanak i Kreni-promeni pozivaju na jedinstvo i mirne proteste bez nasedanja na eventualne provokacije

Ostavite komentar


  1. Mirno i dostojanstveno. Cela Srbija. Protiv Rio Tinta, protiv eksploatacije litijuma i bora, protiv zakona o eksproprijaciji i referendumu. Protiv ustavnih promena. Da se narodu vrati moć odlučivanja.

  2. Ne deluje mi postojeća klika i pripadajući im „profili“ kao ekipa koja će na izborima -(naravno ako Srbija digne stražnjicu iz kreveta i fotelja na proleće sledeće godine i masovno odglasa one „manje poznate“ umesto uveliko poznatih štetočina i parazita) mirno predati „dizgine iz ruku“. Voleo bih da grešim u proceni ali je većini sve po tom pitanju savršeno jasno.

  3. Dragi daleki rodjaci, dopustite da Vam sunarodnik s 25 godina staza u naftnoj industriji pojasni neke stvari.

    Ukratko, drustva prozeta korupcijom i nepotizmom nikad koristi od svojih rudnih bogatstava nisu imali.

    Sad u boj za sebe i svoje sutra.
    Iskorijenite korupciju i nepotizam, a onda mozete o exploataciji litija razmisljati.

    Nikako prije.

  4. Do pobede !! Puna podrška svima.

    Kroz istoriju, pasivni svakodnevni protesti su čuda činili.

    Rušili vlade, oslobadjali robove od kolonizatora, donosili slobodu napaćenom narodu…danas u 21.veku imamo nove tehnologije , sajber napade, hakere, uzbunjivače , hitech sabotaže …ovde nije reč samo o borbi protiv diktatorskog i represivnog korumpiranog režima vec i o borbi protiv svetskih fašistickih korporacija koje gaze preko leševa da bi došli do profita.

  5. Podsetnik za sve koji se dvoume ili kritikuju blokadu saobraćaja : Borimo se za našu zemlju, za plodnu zemlju, za čistu vodu, za čist vazduh, za zdravlje naše dece i naših gradjana.

    Pridružite se, deca ne smeju da budu žrtve ničije pohlepe , svi ćemo stradati, što od posledica iskopavanja litijuma , što od gladi i žedji kada nam zatruju plodnu zemlju i čistu vodu.

    Ljudi smo, nismo pacovi i zamorci, imamo prava na čistu vodu, vazduh, prirodu i okolinu.

  6. To što ćete na 2 ili 4 sata koliko treba da se unormali saobraćaj sprečiti gradjane da se kreću ide na korist vladajućoj stranici. Neće vas mnogo policija sprečavati, a to što neko neće moći da stigne do lekara, pa mozda i umre knjiži se na vaš račun. I znate kada će glasati za vas – nikada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.