Srbija i Albanija sutra potpisuju sporazum o slobodnom kretanju sa ličnim kartama

Ostavite komentar


  1. Koja sprdacina. Obezbedite vi da gradjani Srbije mogu bezbedno sa licnom kartom da putuju na Kosovu narocito u svoja rodna mesta, a Albanci sa pasosima.

    1. Građani Srbije na Kosovo i ulaze samo sa ličnom kartom.Evo ja bio prošle nedelje poslom na Kosovu….
      Àko pričamo o povratku raseljenih to je druga tema koju ova vlast očigledno ne rešava.

      1. Saša, to što kažeš je tačno, a samo da dodam da sam ja 2018. godine ušao na Brnjaku i izašao na Jarinju sa pasošem. Isto sam radio i kada sam išao u BiH i Crnu Goru, Graničnoj policiji tih država je svejedno. Da rezimiramo, sa ličnom kartom možemo ići u BiH, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i sada Albaniju.
        Elitno društvo, nema šta.

    2. emka (sa malim slvom ,e, ). Nemoj da lazes i siris dezinformacije, na Kosovu putuje se , sa Srpskim licnim kartama 20 godina unazad, i to bez ikakvih problema, a ti emka ,ako si se izivljavala nad Albancima na Kosovu dok si tamo zivela i nesmes da odes na Kosovo, TO JE TVOJ LICNI PROBLEM ,, A NE PROBLEM SRPSKOG I ALBANSKOG NARODA ,, NE LAZI EMKA

  2. E ovo je vec super vest! Kada misle da objedine postanske usluge pa da mozemo prodavati slanjem paketa sa otkupninama i tamo?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.