Srbija nazadovala pet pozicija prema Indeksu demokratije

Ostavite komentar


  1. Izmedju Srbije i Crne Gore nema nikakve razlike tako da zasuzuju isto bodova, oko 0,1-0,2…jedino sto je CG rezim na mnogo visem stepenu kulture od naseg ali ako se uzmu u obzir priroda i karakter tog rezima ta kulura im ne znaci bas mnogo… mada je, ruku na srce, mnogo prijatnije nego ovaj vrhunac nekulture i primitivizma koje imamo u Srbiji.

  2. Vucicevo zlatno doba! Bas lepo napredujemo!… Uhapsen uzbunjivac, Uvazeni borac za demokratiju saslusavan, idiotski spotovi o neistomisljenicima, zveramo preko plota i huskamo jedni na druge. Grozno…

  3. Neko je pogrešio. Mi smo u minusu. Kod nas nema toga. Prisutna je autokratija, + 50 mesta.

  4. Stanje u Srbiji je kao 1946. Od 1990 je uvedena lažna demokratija. Šta god smo glasali 1990-2020 vođena je ista ratna politika zarad Ruskih geostrateških interesa (ni na jednim izborima se nisu pominjali ratovi, samo švetski standard, hleba od 3 dinara, salata i tsl) 1990-2020 sproveden je plan (ideja) ruskih slavenofila iz doba Kneza Mihajla da „ostanem ružni, prljavi, zli“ tj. neobrazovani van civilizacije, divlji, jer sa takvima se najlakše manipuliše. Nezabeleženo u Evropi za poslednjih 1000 godina…!!!!!!! I sada smo u fazi nestajanja, emigracije i izumiranja….

  5. Neizvesna je borba za vodecu poziciju lige diktatura sveta izmedju Severne Koreje i Srbije.Lopta je u Vucicevim rukama i ima sansu da da pobednicki kos.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.