Lista SNS će se zvati „Srbija ne sme da stane – Aleksandar Vučić“: Nije prvi put da Vučić pokušava da glumi Đinđića

Ostavite komentar


  1. Srbija ne sme da stane , zanimljivo ! nije rekao da li idemo u buducnost ili u otomansko carstvo !!!!

  2. Biće zgodno da na mitinzima opozicuje izadju parole :Zoran Đinđić:“Srbija ne sme da stane“,da bi se lopov jasno označio.

  3. Zašto je to toliko važno? Djindjic je bio ispred svog vremena i naravno da takvog čoveka treba kopirati i slediti.

  4. Plagijator, prevarant, naučio ga VrloMali dr.Siniša kako se to radi. Đinđić i faraon ko dupe i oko.Sram te bilo onakvog čoveka hoćeš da falcifikuješ.Đubre matoro.

  5. Poređenje je u svakom smislu u najmanju ruku neprimereno. Kako neko poput Malog Aleka može da glumi ikoga i išta? Može samo da glumata na jeftinim televizijama za još jeftiniju publiku. Pa to je kao iz onog, bajatog vica, kad neka nepismena gluperda kaže „sve je to relativno“ ,pa umisli da je Ajnštajn to od njega „prepiso“.

  6. Covek koristi maksimu lidera koga najvise mrzi a oni koji su iz DS preketeli u SNS sad nek se ceskaju

  7. Pod hitno predati Ustavnom sudu zahtev za smenu zbog zloupotrebe polozaja i krsenje Ustav. Pa neka se naprave ludi, imacemo razlog da im jednoga dana sudimo!

  8. Jedan je u najavi tragičnog dogadjaja poredio Premijera sa Titom zbog problema s nogom, drugi se napio na dan ubistva, treći je zbrisao u Hag. Jos nas ima koji pamtimo.

  9. Smešan je u tim pokušajima da imitira Đinđića. Oni su neuporedivi. Đinđić je bio čovek pun energije, vedrog duha, ogromne mentalne snage. Stalno je govorio: „Mi treba zajedno da radimo za dobrobit zemlje.“

  10. Srbija ne sme da stane = SRBIJA BEZ KOČNICA!!!
    Došli smo do ivice provalije, učinimo odlučni korak napred!!!
    HAUG!!!

  11. Djindjić je bio i ostao intelektualno jači od kompletnog sns članstva.

  12. Na jedan način AV pokušava da imitira Tita, na drugi nastoji da imitira Đinđića, svojevremeno je imitirao svog političkog oca Šešelja…
    Ne znam koliko ih ima u glavi, ali izgleda da je uvek i samo – nečija loša imitacija

  13. Od njih (SNS nazadnjaka),ništa drugo se nije moglo ni očekivati ! Plagijatori,šibicari,šićardžije,barabe i lopine,eto šta su !!!

  14. I opet gura svoje ime na izborni listić. E pa sad građani zaokružiti bilo koga a da nema AV imena ili posle ne kukajte kako teško živite, kako je sve poskupelo, kao u zemlji nemaš gde da se lečiš….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.