Srbija nema snage da ratuje sa NATO: Sagovornici Danasa o Vučićevom fudbalskom „performansu“

Ostavite komentar


  1. Naravno da nema. VJ je brojala 100 hiljada stalnih ljudi, nakon mobilizacije 500 hiljada. VS jedva ima 30 hiljada, a rezervni sastav se procenjuje na jos 100 hiljada. Imajte u vidu da se vojska ne sluzi od 2010. godine, znaci nema novih rezervista. Veterani JNA imaju vise od 50 godina, samim tim nisu upotrebljivi.

  2. To je zlocin sto ceo svet moze da vidi takose u tudjim zemljama nesme i nemaju pravo da rade sta god zele niti imaju pravo da silom tudje otimaju gde to ima koja zemlja to u svojoj zemlji dozvoljava !!!

  3. U moru gluposti koje je napravio vi ovo potencirate? Imam jak osećaj da radite upravo za njega

  4. U redu je navijati,ali bez policije,salova bezveznih i samoreklamiranja.Vreme je za OSTAVKU.

  5. Vazno da imamo snage za provociranje.Ali ni tu nismo original ( puskicu nam je morao poturiti Orban) .Eeeeeee

  6. Ne sme na Aca Srbin na NATO,jer zna da će Apači doći po njega i par njegovih sa dijagnozom u Vladi Srbije. U nikakav oružani sukob Nato više neće ulaziti sa Srbijom i napaćenim narodom.. Menja se doktrina Ratovanja ,savremeni modus.

  7. A što mi nemamo, nego što nema ni Amerika više vojske , sve mobilišu one gej i transgej, fali im 50 iljada ljudi mesečno, ako se trend nastavi samo godinu dana, KFOR i NATO će se raspasti od nedostatka ljudstva., tako da Kosić i Kostreš mogu mirno da spavaju.

  8. Porucuje da je nenormalan, da je opste stanje u zemlji nenormalno i da su na vlasti neuracunljivi nacionalisti.

  9. Kostreš,bi da se reši Srba na Kosovu, zbog realnosti…znači tamo gde je većinska nacija njima država. A Kurdi, njih je 34 miliona, zašto nemaju svoju državu..Kostrešu

  10. Ne pita se Vucic, vec narod.
    A zasto bi NATO ratovao sa Srbijom zbog Kosova?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.