Srbija nije ni svesna koliko rizikuje odbijanjem uvođenja sankcija Rusiji: Sonja Biserko o mogućnosti da EU zaustavi donacije

Ostavite komentar


  1. Prozapadni NVO i mediji ce sankcijama najvie biti pogodjeni. Obican narodni ne toliko, jer su donacije EU mizerija kafa se pogleda kolikondobijemonpo stanovniku. Posle Turske najmizarnija ponoc.

  2. EU donacije narod nikada nije osetio.
    Doniraju Vucica I kriminalnu vlast,da završi posao.
    Zato ste TROJKU postedeli Haškog suda I ponovo doveli na vlast sa pojacanjem Seselja ,kog ste nam vratili.
    Raketu više ne pominjete.
    Osvesti se narode.
    Ustav,institucije,vladavina prava ,sloboda medija,NASI ZIVOTI I OPSTANAK,… NJIH NE ZANIMA

  3. Nemoj baba da se brine za to! Ona ionako dobija plate od sponzora iz inostranstva, al hrvatske naci zločine ne može da opere!

  4. Za ove koji pricaju da EU donacije narod nije osetio… raspitajte se koliko je EU dala donacija nasem zdravstvu i skolstvu samo pa cete videti da nam je EU itekako potrebna. To je samo delic benefita koje je Srbija, iako neclanica, imala od EU.

  5. Od silnih Dobrota od EU ce nam i Oci ispadati.Najbolje bi bilo da pristupimo Ukraini te da nas Zelenski pozlatiti.

  6. Zemlja i narod koji uglavnom zive od donacija, doznaka radnika iz inostranstva i slicnih milodara, trebalalo bi svoju spoljnu politiku da prilagode svome statusu i cinjenicnom stanju. U protivnom bi mogli da straznjicom tresnu o ledinu.

  7. Lepo vidim ja da cemo mi da popijemo sankcije zbog ruja,onda cu da pitam rusofile kada budu radili za 5 evrica,i crkavali od gladi,dali se zivi od ruskog tapsanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.