Srbija ponovo u UN glasala protiv rezolucije o Krimu

Ostavite komentar


  1. Krim je i bio teritorija Rusije,zar ne? Pijanim potpisom jepredato Ukrajini kao salveta. Nebune se ameri zbog Krima jer vole Ukrajinu,nego sto su planirali da tu posade svoje debele guzice. Kako im je to izmaklo,pustili su Ukrajinu niz vodu. Boli ih uvo kako narod tamo zivi. Bitan je Krim. I Hitler je znao koliko je to vazna strateska tacka. Ali,zna i Rusija.

  2. Cilj Zapadne vojne alijanse NATO je instalranje svojih ubojitih raketa na Krimu. Što bi bilo kao da su za svoje puškomitraljeze napravali bunker na Crvenom Trgu i čekaju komadu: Pali!
    Samo diletanti mogu da zamere Putinu zašto ne pozove Novaljnog da ga zameni! Naravno, to se podrazmeva za Ameriku i Britaniju, a ne protivi se ni Francuska, dok Nemačka se i dalje plaši Rusije. One imaju svoj vekovni cilj: da podele Ruska prostranstva i resurse. Jer su im bliži nego da se akaju u svemir tražeći neku useljivu planeta. Jer je „Kapitalizam bolest čovečanstva“(Alen Badju). A pohlepa je psihijatriska kategorija kada postane opsesija. A naša Slepa kokoška ponekad uspe kljunom da nabode neko zrno, koje će morati da ispljune, kada im se uskoro pojavi u Beogradu Crna orlušina, kakva je Olbrajtova

    1. „Cilj Zapadne vojne alijanse NATO je instalranje svojih ubojitih raketa na Krimu.“
      Дојавили Вам, Мики? Је л’ Лауфер?!…

  3. Ако је тачно да у политици не постоји љубав него интерес онда је Србија исправно гласала. Све ове државе које су гласале за резолуцију углавном су признале КиМ и увек гласају против Србије и обрнуто. Ако погледамо бројке од 173 држава за резолуцију је гласало свега 64 нешто више од трећине а половина је од укупног броја је била уздржана. Значи да је за резолуцију гласала међународна заједница штогод то значило а две трећине становништва планете није.

  4. А јел Украјина признала Косово? Тад им није сметала повреда међународног права? Где је тад била резолуција да то осуди?

    1. Ukrajina nije priznala ali je to nevazno. Vazno je da komentarisete nepoznavajuci medjunarodne dogovore i potpise. U Srbistanu sve na rekla- kazala i protiv zapada a kada je u pitanju normalni zivot i plata onda zapad majka.Postoji pecat i potpis o garantovanju Ukrajini njenih granica 1994 godine i tachka.

      1. Opet ovaj „Srbistanac“, koji od silne sreće što je pobegao iz „Srbistana“, neprestano, kao na noši, „čuči“ na ovom forumu i pokušava da nam prenese deo svoje sreće koju je doživeo oidlaskom iz „Srbistana“?! Srbija nikada neće glasati u suprotnosti sa ruskim interesima. Srbi se ne prodaju za plate. Doduše ima i takvih, koji bi prodali i rodjenu majku za „život i platu“. Nisu svi Srbi „srbistanci“. Po tome se razlikujemo.

  5. Pa sasvim je normalno ponasanje Srbije. Krim je oduvek bio Ruski a i narod Krima je na referendumu odlucio svoju buducnost.Zapad to ovde negira a okupira i oduzima drugim drzavama teritoriju i dijeli kome oce. E pa nece moci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.