Srbija protiv nasilja: Iz kol-centra SNS se lažno predstavljaju da zovu u naše ime, i zatim vređaju 1M.Ilić

Кoalicija „Srbija protiv nasilja“ saopštila je danas da Srpska napredna stranka po ko zna koji put zloupotrebljava lične podatke građana, a da ovog puta „na crno plaćeni zaposleni u kol-centru SNS-a pozivaju građane, predstavljaju se da pozivaju ispred koalicije ‘Srbija protiv nasilja’ i nakon pitanja počinju da ih vređaju“.

„Najoštrije osuđujemo još jedan u nizu prljavih poteza ove vlasti kojoj postaje jasno da je promena počela i da su građani Srbije odlučili da u nedelju oslobode zemlju od loše i korumpirane vlasti. Pozivamo sve aktere u ovoj političkoj trci da se pridržavaju elementarnih demokratskih principa“, navodi se u saopštenju.

Koalicija „Srbija protiv nasilja“ navodi da je od samog početka posvećena borbi protiv nasilja, a da „ovakvo uznemiravanje građana, zloupotreba njihovih ličnih podataka i lažno predstavljanje jesu nasilje“, te da se izvinjava svima koji su doživeli neprijatnost.

„Zahvaljujući prijavama građana identifikovali smo dva telefonska broja sa kojih su stizali pozivi: +381 65 9202 812 i +381 65 824 9993. U što skorijem periodu prikupićemo sve relevantne dokaze o tome ko stoji iza lažnog predstavljanja i uznemiravanja građana i o tome ćemo blagovremeno obavestiti javnost“, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari