Srbija se pridružila novom paketu sankcija EU protiv Belorusije

Ostavite komentar


  1. Bolesnici kako možete toliko da lažete da je Srbija uvela sankcije Belorusiji. Najbolje je da pod hitno sa vašim vlasnikom posetite Lazu Lazarevića.

  2. Otkud vama informacija da se Srbija pridružila sankcijama?Ako jeste onda je totalni idiotizam.

  3. Bravo, najzad da neko razmislja mozgom, Sankcije su pravo resenje da se toj anarhistickoj bandi stane na put, do potpunog unistenja Rusije, Ukrajine i Belorusije to je bagra koja je najveca pretnja civilizovanom coveku…BRAVO….

  4. Bruka i sramota! I samo ova odluka je dovoljna da narod smeni ovu stetocinsku vlast! Izvini Belorusijo, oprosti Lukasenko!

  5. Sankcije ova ,,nesposobna ,,vlast uvela Belorusiji ,jer je Evropa uvela.Bezkičmenjaci iz vlasti ,uvlače se Evropi u zadnjicu,kakva beda.?

  6. Za ovu vest nisam cuo ni na jednoj tv sa nacionalnom frekfencijom.Ali ako je stvarno,onda nas brod plovi u ponor.

  7. Koliko vidim, sankcije su uvedene pojedinim gradjanima Belorusije. U ovom krugu nema privrednih subjekata na listi. Iskreno se nadam da se predsednik konsultovao sa Lukasenkom i da nece biti zamerki, sto se u politici desava. Ne moramo ni da se pridrzavamo nametnutih sankcija, jednostavno okrenemo glavu i lepo ugostimo lica sa liste, pod uslovom da uopste zele da posete Srbiju. Lukasenko licno i Belorusija su bili uz Srbe i slali nam pomoc kada nijeni Rusija smela. Ja prijatelje biram po delima, pusti rekla-kazala i politiku.

  8. Nikad neće ni biti na televiziji kad su odluke o tome što njihov narod tj. mi ne bi nikad podržali, a ovo je stvarno sramota.Pridružiti se sankcijama za državu koja nas jedina posetila, podržala i poslala konvoje pomoći za vreme bombardovanja.

  9. Ako je to istina ,što sumnjam i neverujem ,onda samo mogu da kažem da je to više od izdaje interesa Srbije i savezništva i ako kažemo da smo nezavisni onda to treba i da ostanemo i istrajemo . Ovamo tražimo ne priznavanje tzv. države Kosovo i imamo podršku Belorusije . Ovo je nož u leđa Belorusiji …

  10. 500 tona humanitarne pomoci su poslali 1999 godine, da li ste vi normalni da im uvodite sankcije.

  11. Jeste da je Lukasenko ozbiljan diktator kao i AV, ali stvarno pomogli nam 1999e,a mi njima ovako… sramota

  12. Pa neka mi neko kaže da EU nije nametnička tvorevina jednostavno su stavili do znanja ko se ne pridruži sankcijama neće nikad biti članica EU to je njihova demokratija

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.