Srbijanka Turajlić: Ne plašim se nuklearnog rata, jer njega niko neće preživeti

Ostavite komentar


  1. Nije tačno da niko neće preživeti nuklearni rat. Preživeće, ali će ljudski gubici biti ogromni.

  2. Kako zavidim ljudima sa tako čvrstim stavovima i nejasnim razmišljanjima. Sve na nivou egzistencijalizma sa početka 20-tog veka. A znate ko se još ne boji nuklearnog rata? Bubašvabe.

  3. A da neko prezivi plasila bi se? Dalje, niko ne govori o koristi nego o manjoj steti.

  4. Tako se nisi plasila ni belih listica, koje si zagovarala, pa smo dobili vlast koju takodje niko nece da prezivi. Mislim, ne bih ja, uz svo uvazavanje, pitao doticnu za bilo sta sto je vezano za politiku.

  5. glupost
    pa amerikanci su JEDINI BACILI A BOMBU, zapravo dve, na nagasiaki i hirošimu i ljudi su preživeli.
    da mnogo nedužnih civilnih žrtava ali ti gradovi i dalje postoje.

  6. Ovo je dobro ,pravo danasovsko pitanje.
    Da li je Srbija izvrsila aagresiju na Kosovo?

  7. neće svi na Zemlji biti pobijeni odjednom u atomskom ratu, nije realno, nije to SF film sa oružjem koje uništava planetu u eksploziji. Ono što ostane mučiće se da opstane u nemogućim uslovima a ljudska civilizacija i društvo će biti sasvim degradirano.

  8. Od visokog skolstva pa na dalje, cega god se uhvatila, osusilo se. Nepogresivo ukazuje na pravce nase najbrze propasti. Ako znate da ispravno koristite ono sto ona prica, moze vam biti i korisna kao Domanovicev vodja.

  9. U zavisnosti od obima rata, neki će preživeti, a neki biti ozračeni različitim intezitetom.

  10. *Ne mislite da je Srbija izvršila agresiju na pojedine bivše republike Jugoslavije, Bosnu i Kosovo, pre svega? Mislim da ste prevazisli sebe sa pitanjem o bivsoj jugoslovenskoj republici Kosovo! Zaista ko sve ima pravo da se proglasi novinarem i da postavlja ovakva pausalna pitanja!

  11. Kada čitam šta ovakvi likovi pričaju o zemlji u kojoj su se rodili setim se onog lika koga glumi Bata Stojković u filmu „Ko to tamo peva“. Ima vas 2%, a gromoglasni ste kao da vas je 2,5%. I sve provereni potomci komunjarskih lidera iz sramotne prošlosti.

Ostavite komentar


Politika

Aleksić: Samo borba dovodi do rezultata 10

Aleksić: Samo borba dovodi do rezultata

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je da mu je žao što opozicija nije jedinstvena oko izlaska na izbore zakazane za 2. jun, saopštila je danas ta partija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.