Srđan Škoro dao ostavku da ne bi bio izbačen?

Nikada nije nigde pisalo, niti zahtevano na bilo kom telu da budem isključen, kaže Škoro
Član Predsedništva PSG u ostavci i izvori Danasa iz Pokreta slobodnih građana oprečno o unutrašnjim previranjima

Ostavite komentar


  1. Mislim da je profesorka Turajlić najbolje sročila komentar na ovu temu. Sačekajmo, sve će se razjasniti.

  2. Skoro je uvideo kakav je Jankovic prevarant i kako samo zna da uvuce ljude u svoj pokret, pa posle samo da izigrava nekog velikog sefa.

  3. Sama najava kandidature Dragana Djilasa i najava podrške od strane PSG je izazvaka paniku u redovima vlajajuće koalicije. Pokrenuta je boljševičja mašinerija da posele seme laži i obmana,ali to ne prolazi kod gradjana,koji su se ućutalu.

  4. Zani trebao je da bude izbacen pa ajde brze bolje da on ispadne cestit i posten pa kao dao ostavku.Oni casni i posteni se ne ponasaju kao on,o ovo me se ne vode tribine na fb ili tviteru to je stvar licne prirode ali on je ocigledno ima nameru da sve objavi a sada je jasno i zbog cega.Nadam se da ce naci utociste u sns-u kao i svi koji rade na urusavanju opzicije i koji pevaju ode svom voljenom predsedniku i vrhovnom komandantu.

  5. Mislim koliko su konfuzni na kraju ce izbaciti iz pokreta sami sebe,dugo su i trajali 2,5 dana oni su potpuni haos

  6. Svi politički pokreti i političke partije u Srbiji imaju jakog vođu na čelu. Taj vođa teži da eliminiše potencijalnu konkurenciju za vodeće mesto. Takav način organizovanja nije potpuno demokratski, ali omogućava efikasno vođenje politike. Jasno je da su gospodin akademik Todorović i g. Škoro shvatili PSG kao samoupravnu organizaciju. To nije funkcionalno. Uzmimo za primer najdemokratskiju i najnapredniju stranku u Srbiji: neprikosnoveni vođa i šef te stranke je eliminisao iz političkog života oponenta koji je osnovao tu stranku i bio Predsednik Srbije. Što narod kaže: "Nit je bilo niti može biti – jedna partija, a dva gospodara". Kako će pokret PSG proći na izborima, to ostaje da vidimo. Ne bi botovi toliko opanjkavali PSG da ne postoji mogućnost da uspeju (opet: Tu begovi nisu radi kavzi, al je rada sirotinja raja, koja zulum trpeti ne može…). Suština je: Nije napuštanje PSG od strane pojedinaca, ma koliko uglednih, katastrofa. Broji se samo krajnji rezultat.

  7. "RTS čak nije ni objavio moju ostavku. Pink i ostali, kako umeju da napadaju pokret, ni izbliza nisu dali toliki značaj" … mozda taktika i zatiranje tragova. Ne znam da li su Škoru ucenili nečim ili je dobio neku primamljivu ponudu od vladajucih ili je ipak samo ego u pitanju (mada je tajming čudan). Pokazaće vreme. Podrška Jankoviću!

  8. Polako su poceli da shvataju da Jankovic nije to sto su mislili i da su se grdno prevarili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.