Srđan Škoro najavio da će se kandidovati za predsednika Srbije

U jutarnjem programu televizije N1

Ostavite komentar


  1. Da li ovaj covek moze da razume da njegove licne frustracije i sadasni polozaj radnika na birou njemu omogucuje da donosi potpuno neracionalne odluke i da njegov potez preti da ugrozi ceo izborni proces koji tek sto je poceo da se normalizuje.

  2. SenkaiLjubica pokazuju svakodnevni „kvalitet“sns kriminala u Srbiji,naime i taj Škoro je dom kulture za vas mediokritete.

  3. Mora zvucnije ime da ponudi opozicija … svaka cast za gospodina ali treba nam “ jači “ u svakom smislu te reci

  4. hehehe sam sebe kandidovao čovek, će da se žrtvuje za parice koje će dobiti od države za izbore 🙂

    Naravno, neće ga ni jedna opoziciona stranka podržati i izneće svog kandidata kada se budu usaglasili 😉

  5. Bravo, imate sigurna cetiri glasa od moje porodice, vise sam volela sudiju Majica, ali i Vi ste super. Molim Vas, ne donosite odluke sami, za bilo sta, konsultujte pametne i iskusne kolege iz Skupstine slobodne Srbije. Do pobede.

  6. Razmisljam da se kandidujem za predsednika, jer sam siguran da ce moja porodica glasati za mene !! Imam sigurnih PET glasova. Malo li je ?????

  7. Nema ništa lično protiv bilo koga kandidata za Predsednika Srbije, ali ne ide to tako. Treba se držati nekih pravila iako nisu napisana. Zašto najbolji političar u istoriji Amerike nije mogao da bude Predsednik?

  8. Taman sam mislio da ne izlazim na izbore, ali sada sam se predomislio. Srdjan Škoro je prošao pravu golgotu od strane sns-a, politički je neukaljan i mislim da će dobiti dosta glasova. Ne slažem se da veći broj kandidata umanjuje šansu za pobedu nad Vučićem, jer oni koji glasaju za njega, svakako će to učiniti. Bitno je samo da ne pobedi u prvom krugu a posle svi moraju da se ujedine oko Vučićevog protivnika ma ko to bio. Gospodinu Škoru od sveg srca želim puno uspeha

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.