Šreder: Realno je da Srbija do 2025. uđe u EU

Ostavite komentar


  1. Relano je da NAM PRODAJETE MAGLU , a stvarno ZA VELIKE PARE!!

    Iz našeg buđelara sa NAŠIM NOVCIMA … što bi kaZo Lala !!

  2. Gospodine Sreder, ja mislim da bi realnije bilo da do 2025 godine nestane EU i tako svima bude lakse. To bi bilo jedno rasterecenje za sve zemlje pa neka se svaka od njih bori za trziste po realnim principima.

  3. Jel to onaj isti Šreder, koji je 1999-e kao kancelar Nemačke, poslao svoju vojsku da izvrši agresiju na Srbiju? Jel to onaj isti Šreder, koga je prvorođeni imperator Srbije, pozvao kao gosta/prijatelja na završnu konvenciju SNS u predizbornoj kampanji za predsedničke izbore u Srbiji? Zoveš ratnog zločinca i DŽELATA Srbije na završnu konvenciju SNS-a i još se time ponosiš?!

  4. EU treba ceo ovaj region kompletno da usisa u uniju, tako bi se bez rata, zdravom ekonomijom i progresom resili visevekovni sukobi i trzavice medju susedima.

  5. Da li cemo, po vama, ikada dostici nivo EU? 2005. ste rekli da cemo uci do 2016. I sve tako..

  6. Srbi loše prolaze zbog nepoštovanja mudrih izreka, npr. kao što je ona, OBEĆANJE, LUDOM ZA RADOVANJE.

  7. Citirano : „Srbija do 2025. može da postane članica EU, ukoliko „učini sve sa svoje strane da do toga dođe“.
    To je suštinski smisao – za sada građani i stanovništvo ne zna mnogo o unapređenjima administracije(sem gradj.dozv.) odnosno o fazi približavanja birokratskih i pravnih standarda, finansijsko kreditnih uslova i imovinske sigurnosti, pravne zaštite, i ostalim bitnim pitanjima tranzicije koje realno donose popravljeno stanje života u svakodnevici. Ipak postoje perfidne protekcionističke radnje u zvaničnoj politici državno izolaciono-koncetrisanih službi i deregulacija globalno priznatih EU uticaja – zahtevana je nostrifikacija i atesti CE sertifikata pri trgovinskom uvozu dobara, zahtevan je dodatni specij. tehnički pregled za utvrđivanje homologizacije porekla delova iz EU na automobilima uvezenim sa EU tržišta, i takvi razni retrogradni problemi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.