Sremska Mitrovica i Knjaževac predali liste koalicije “Za kraljevinu Srbije” 1Žika Gojković Foto: J. Z. T.

Koalicija “Za kraljevinu Srbije”, koju čini Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NJKV Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista predala je izborne liste za lokalne izbore u Sremskoj Mitrovici i Knjaževcu.

– Ideja obnove kraljevine Srbije sve se više širi i kao plamen zagreva srca istinskih rodoljuba. Izlazimo na izbore u gotovo svim gradovima i opštinama u Srbiji, što samo dokazuje da nas je narod prepoznao kao predvodnike u borbi za promenu društvenog uređenja. Veliki smo optimisti kada je izborni rezultat u pitanju, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou- izjavio je nosilac liste Žika Gojković.

Koalicija “Za kraljevinu Srbije podseća da su, osim republičke i pokrajinske, predate izborne liste i u Bečeju, Kragujevcu, Pirotu, Temerinu, Knjaževcu, Jagodini, Sremskoj Mitrovici, Trsteniku i Arilju, dok se uskoro očekuje i predaja lista u Somboru, Apatinu, Pančevu, Kraljevu, Vranju, Požarevcu, Zrenjaninu, Ćupriji, kao i u još 40 gradova i opština širom Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari