Srpska liga: Strateškom politikom ćemo sačuvati Rašku oblast

Ostavite komentar


  1. Sve ovo gore navedeno i da je tacno, ali da je Turska ulozila u Sandzak velika sredstva je velika neistina. Da li g. Djurdjev nije obavijesten ili namjerno navodi neistine, to ne znam, ali je poznato da Turska u Sandzak ne ulaze nista u njegov privredni razvoj, osim sto pomaze obnavljanju nekih dzamija i skola, a fabrike podize u ostalim dijelovima Srbije, posebno Leskovcu, Kraljevu i sl. Narodu toga kraja ( i Bosnjacima i Srbima ) je stalo da zive u miru i slozi kao do sada, ali da zive dobro, od rada, a ne od necije male milostinje. Utuvio sam rijec moga djede- jadan je onaj kome bogatas pomaze. To se potvrdilo na primjeru Sandzaka, a jos vise Afrike i Azije, koju su zapadne zemlje opustosile, „pomazuci im“.

  2. Politikom umivenih SNS radikala i SPS (ili obratno) sacuvati tkz Rasku oblast odn region Sandzaka, kada su upravo u blizini gradica Raske iskopavani kosturi ubijenih kosovskih Albanaca u zadnjem „ratu za mir“
    1999 godine. Valjda da se ti kosturi ne spoje u „zelenu transverzalu“ sa slicno ubijenima (od iste politike) u srbijanskom delu Sandzaka i onima u Istocnoj Bosni (Visegrad, Foca ….) pa do Prijedora i reke Save.

  3. U ovim ispraznim naklapanjima Raska/Sandžak je samo zloupotrebljeni povod za neukusne slavopojke Vodji. Zažalih sto pročitah, uvreda za zdrav razum i dobar ukus

  4. Sandzak se oduvek zvao Sandzak i tako ce se zvati dok je vijeka i svijeta dragi Djurdjev !

    1. Taman pomislis da u SNS znamo sve lujke kad ono se pojavi nova – Djurdjev ?!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.