Srpska lista Lajčaku: ZSO od vitalnog značaja za opstanak srpskog naroda

Ostavite komentar


  1. Srpska Lista je dokazala svoju snagu više puta. Svi ministri i poslanici Srpske Liste su srpski Dritani Abazovići tj. od njih zavisi vladajuća većina i vlada Kosova*. Biračko telo Srpske Liste raste aritmetičkom progresijom od 30-tak hiljada na prvim i, zborima do čak 86.000 na poslednjim izborima za narodnu skupštinu Srbije.
    Ako nemim slučajem padne vlada na izborima će imati garantovano preko 120.000 glasova a ako uđe u predizbornu koaliciju sa Gorancima i celih 130.000 glasova. Pa i da opet pobedi Aljbin Kurti većina i vlada će zavisiti od Srba…
    A onda.
    Kao Drtan ministarstvo inostranih i unutrašnjuh poslova jer kada mogu Albanci da imaju čak četri ministra spoljnih poslova (Severna Makedonija, Kosovo *, CG i naravno Albanija) može vala i Srbi makar dva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.