Srpska lista o razrešenju Rikala: Ne pristajemo na politiku gaženja prava Srba

Ostavite komentar


  1. Potpuno sam zbunjena. Zar oni nisu odavno izašli iz koalicije sa Haradinajem, za koga tvrde da je „zločinac po čijem nalogu opozicija i građani hoće da sruše Vučića na ulici“.

    1. Ne, Ljiljana, oni su samo prestali da idu na sastanke vlade ali su nastavili da primaju platu. Ako bi se zvanicno povukli iz vlade, onda bi i plate presusile. Kako bi se onda, bez plata, borili za prava „napacenog naroda“. Rikalu je sad Haradinaj dao otkaz pa zbog toga on nece primati platu. To sad malo pojasnjava borbu za zastitu „prava i interesa“

      1. Zar to nije isto i u skupstini Srbije sa strankama koje bojkotuju rad a primaju platu, besplatno jedu u restoranu skupstinu, uzimaju putne troskove, dnevnice i plus hotelske apartmane za pripremu za sednice koje bojkotuju ali ih zato koriste za svaleraciju.

  2. Tu se vidi da ste isgubili svaki covecanski razum.Vi ste proglasili da ste izasli iz vlade,Rikalo nikada ne ucestvuje u vladinim sastankama nista ne radi njegova ministrija – pa sta mislite vi samo platu da dobijate.Ucioje vas Vucic da dobijete plate iz Srbije pa ste navikli da zivite ko praziti p ne ide vise,ili radi ili bezi nema drugi izlaz.

Ostavite komentar


Politika

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest 8

Miljuš: Vučić morao i juče da bude glavna vest

Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) i narodni poslanik Branko Miljuš ukazao je danas u saopštenju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije dozvolio da izbor novog premijera i vlade bude "glavna vest ni jedan jedini dan", već je odmah po polaganju njihove zakletve otišao da gostuje u Dnevniku RTS-a.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.