Srpska lista: Trodnevna žalost u srpskim sredinama na KiM

Ostavite komentar


  1. Boze me sacuvaj, kao da su stradali prilikom „prevrtanja voza“ a ne u „sudaru sa policijom“ pri cemu su ubili jednog policajca ?
    Onda ne razumem zasto ih odma ne proglasite „herojima iz Banjske“ ?

  2. Još jedna velika tragedija na KiM. Povređenima želim da se što pre oporave. Porodicama nastradalih najdublje saučešće.

  3. Kurti je ponovo namagarčio svet. Uporno čini sve da protera Srbe a pravi predstave da je ugrožen

  4. Saucesce porodicama svih stradalih u tom sukobu.
    P.S. Mozda sam propustila – nisam videla (ni cula) da li je zvanicno poznat identitet poginulih i povređenih ?

  5. Mi smo zbilja BOLESNO drustvo! Trodnevna zalost zbog TERORISTA? Umesto da onaj ko ih je NAORUZAO i poslao da poginu plozi RACUN, oni prave pozoriste. Kako vas nije SRAMOTA da posaljete neke ostrascene klince da ginu, a onda umesto da se pospete pepelom po glavi, izazivate sve koji misle svojom glavom. Apsolutni nedostatak SAVEST slika je ovog rezima.

  6. Srpski heroji koji su ustali protiv okupatora zasluzuju da ulice,trgovi,skole nose njihova imena. Zasto se o njima cuti?

  7. @profesorka

    Da, ti i tebi slicni ste ozbiljan pokazatelj da je ovo drustvo bolesno, medjutim nije to nova pojava, puno je Srba koji su oblacili unforme neprijatelja i sa posebnim entuzijazmom se borili protiv Srba, od Turaka, preko nacista i ustasa do danas kada izigravate vece Albance od Albanaca.

  8. @Bucko Razmisljam

    Neverovatno kakav olos se ovde javlja. Drago ti je sto su ubijeni ti Srbi, da ne bi mozda vatromet i veselje da se organizuje zbog njihovog ubijanja?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.