Srpska lista zatražila od ambasada Nemačke i Francuske u Prištini da se spomenik stradalim srpskim vojnicima vrati na prvobitno mesto

Ostavite komentar


  1. Sta radi ministarstvo spoljnih poslova? Sta radi vrhovni vodja? Ovo je sramota Sta je se desilo.

  2. Tim izvinjenjem i vraćanjem spomenika bi se ujedno poslala poruka svima ostalima da je poštovanje prava srpskog naroda i naših svetih mesta civilizacijska norma koja se poštue, navela je Srpska lista. Trebase vratiti gde je i bilo koga Su pitali da rade sta god zele sto nemaju prava !!!

  3. Srpska lista zatražila je večeras od ambasada Nemačke i Francuske u Prištini da se spomenik stradalim srpskim vojnicima na pravoslavnom groblju u Prištini vrati na prvobitno mesto, „jer su očigledno potpali pod pritisak nekih ekstremnih krugova kojima smeta sve srpsko i svojim postupkom su uvredili srpski narod“. I treba da se vrati da je zlocin sto Jesu pocinili i to pravo nisu imali !!!

  4. Boli me uvo za Srpsku listu, sta je Vlada Srbije uradila po tom pitanju? Jos mi je muka od tretmana predsednika Srbije, ma ko to on bio licno, u Parizu 2018te.

  5. Postupak francuskog ambasadora je više nego sraman i izaziva mučninu. Ja sam za ulazak Srbije u EU, ali je ovo za svaku osudu. Predsednik naše zemlje izgleda, od silnih gostovanja po televizijama, nema vremena da se pozabavi ovim skandalom. Ili mu je svejedno? To se odnosi i na opoziciju.

  6. Не, нисте ви тамо још ништа научили. За овакав нехришћански чин и ругање палим српским војницима, требали су СВИ Срби са Косова и Метохије да се дигну да одмарширају за Приштину и да блокирају прилаз центру града; да позову представнике страних амбасада, нарочито оних који су се борили на страни Србије у 1. Св. рату. Али авај, ти данашњи Новосрби су ћутали, седели у неком кафићу, бројали бројанице и седели спуштене главе да их не би можда неко препознао. Ви сте национална срамота, и где вам је сада био нарцис, то је онај што напуни гаће када опали први метак.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.