Srpski i albanski mediji različito o hapšenjima na KiM: Desiće se akcija ovog tipa pre „konačnog rešenja“

Ostavite komentar


  1. Ne treba da nas zanima šta današnji Beograd i današnja Priština govore jedni o drugima, treba nam potvrda da je upad bio planiran za jučerašnji dan, i ništa drugo.

    1. Portparol Kfora pukovnik Vićenco Graso izjavio je juče da su vlasti Srbije bile obaveštene da će doći do akcije hapšenja na severu Kosova u utorak, 28. maja, i da „nije bilo iznenađenja“. Još je rekao „Juče je situacija bila pod kontrolom i konstantno smo je pratili. Imali smo dobru razmenu informacija i bili smo u kontaktu sa srpskim vlastima“. Mislim da vam je jasno ko je juče dramio i, pre svega, lagao narod.

      1. ZASTO JE VOJSKA PODIZANA AKO JE OVO BILO NAJAVLJENO?
        najstrasnije je sto narod ne zna istinu jer se plasiraju polovicne vesti preko rezimskih medija.

        1. Zasto – pa bacanje prasine u oci suludom Srpskom narodu kako se kao ova vlast brine za Srbe. Ovo je sve uradjeno u dogovoru sa vucicem, pa on je sam u zadnjih par dana izjavljivao vise puta kako ce Srbi da budu napadnuti i kako Srbija nece dobiti nista. COvek je potpisao BS, izdao Srpski KiM i treba da im preda sve u ruke. Veleizdaja drzave i nacije…

        2. UPRAVO JE TO JEDAN OD KLJUCNIH PROBLEMA KOD SRBA U ZADNJIH 30-TAK GODINA. POLUINFORMACIJE , DEZINFORMACIJE A NAJCESCE CISTE LAZI SU PRISTUTNE OD MILOSEVICA PA SVE DO DANAS. OVO BUDJENJE CE BITI VRLO BOLAN PROCES !!!

  2. Kome vise nije jasno da se sve dogovaraju kriminalac Vucic I kriminalac Taci ..Sada je jasno. Njima nije do naroda a kamo li do EU. Njima za njihove potrebe jedino odgovara ovakvo stanje ..Oni u uredjenom drustvu ne bi mogli da rade to sto rade …Molim mlade ljude da beze iz Srbije ..Da vide kako se normalno zivi ….Ja sam bio 99 u vojsci I cekao jos narednih 19 godina da Srbija bude iole pristojno mesto za zivot I nisam docekao. Pa sam otisao. Znaci deco bezite na vreme jer u Srbiji nikad nece biti dobro..Nasi banditi od politicara to ne zele….A od vas traze da volite vise Srbiju nego svoje porodicu I potomstvo.,dok se oni bogate . Samo su im usta puna srpstva. Bezite sto pre bar zbog vase dece .Svuda je lepo gde se ceni vas rad I vas zivot. Bezite

    1. … i mi smo otisli … a onima koji vole Prvorodjenog , neka im je alal …

    2. Pobegao, prijatelju, pobegao sa 19, batalio studije, odlucio da se kockam sa sopstvenim tehnickim znanjem i isplatilo mi se. Bog me je pogledao i svakome od svojih vrsnjaka, cetiri godine kasnije, isto, isto preporucujem.
      U Srbijicu se vracam samo da odem na Divcibare da se vazduha nadisem.

  3. Pa ovo i price na grani znaju samo niko ništa nečini.
    Sve velike dilerske mahinacije nemogu bez saradnje sa policijom i političarima.
    Ako to radiš bez njih gotov si.

  4. Ок, јавили су да ће бити хапшење и Вучић је знао, и шта је требало да уради? Да јави „криминалцима“ ? Могао је да претпостави да ће Албанци наизглед легалну акцију да се иживљавају и застрашују, јер ако ово није прекомерна употреба силе не знам шта јесте. А видећемо тек ккави ће бити процеси, чисто сумњам да су Албанци озбиљни припремили оптужнице и њима је ово унутрашњи спектакл, мада чисто сумњам да ће било који медиј то да испрати до краја, дал зна неко шта би са онима што су пре пар месеци исто тако брутално ухапшени у вези са убиством Ивановића

    1. Porodica Vučić je komplet mafijaška od sina huligana, bate reketaša, roditelja udbaša koji su radili u medijima SKSa.

  5. Koje su ovo sadiste, ovo sto rade je strasno nemaju milosti ni prema bolesnima, sramota jedna. Jadni ljudi. Napadaju narod koji nece da se bori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.