SSP: Bojkot nema istu snagu kao pre pandemije, ali ništa se nije promenilo

Ostavite komentar


  1. Ima jedno i jedino resenje i to je samo Ustanak, a veceras naprednjaci glume srpanje u 20.30 caova celom akcijom koordinira doktorantkinja nacelnca gradske uprave Beograda Sandra Pantelic…..

  2. Zgrada sa koje se puštao razglas Djilasovoj porodici, pripada( ne cela), Dmitru Djuroviću , bišem glavnom za koridore. On je kum Nebojši Stefanoviću, ministru policije, a koji je kum onom tipu Papiću, čiji je beli mercedes. U ovom gradu se sve zna, a posebnu gadost sam doživela kad sam juče gledala Anu Brnabić, javlja la se ovima iz Brisela, valjda, linkom. Iza njene glave su svi premijeri Srbije, pa i Dindjić. Profesor i doktor nauka, pravi. a ona je polupismena, doslovce. Moja deca bolje rezonuju nego ona, i bolje se izražavaju.

    1. Vidi se da si ti jako „pismena“, da možeš da kritikuješ.

  3. Šta zapravo opozicija hoće? Hoće vlast po svaku cenu, a neće na izbore, jer nema program, jer ne želi program, želi ostvarenje svojih ličnih interesa. To je njihova boljka, jer građani za to ne žele da glasaju.

    1. Oni jedino brinu o sebi i svom dzepu,zato se i plase izbora jer narod zna kome veruje.

  4. Sad ce da se vade na to da nema ni zdravstvenih ni politickih uslova za normalno odrzavanje izbora, pa ne bi odlucili da izbori budu tada ukoliko nije osmisljeno kako ce se odrzati, a da ne skode zdravlju ljudi i da se ispostuju svi politicki uzlovi, zato Stefanovicu prica ti nema pokrice.

  5. Program opozicije je: Trifunović kaže, droljo, fukso, puši ga…. Djilas plače, laže….. Boško zviždi, krši policijski čas, unosi nemire, hoće bojkot neće bojkot. Sve im smeta a nemaju ništa konkretno. Znaju da će na izborima doživeti fijasko i sada hoće vlast na silu. Boško i ostali nisu narod srbije. Ako većina hoće baba Persu onda to mora da se poštuje. A ako hoće rat i nemire ja se slažem sa njima. Ali u prvim redovima da budu Boško, Djilas, Borko, Tepićka, Sergej i ostali a pored njih njihova deca i njihove porodice. A ne da zovu na ustanak svoju decu da sklone a moja i vaša da idu ispred njih. Niko od njih i njihove dece nije bio u ratu. Da jeste ne bi tako potpaljivali narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.