SSP: Đilasa i Tepić napali "SNS drekavci" u Vršcu 1foto (BETAPHOTO/SAŠA ĐORĐEVIĆ/MO)

Dragan Đilas, Marinika Tepić i Dejan Bulatović bili su, kako kaže Tepićeva, opkoljeni danas u Vršcu od strane ljudi koji su sve vreme pokušavali da ih zaustave u promociji novina i razgovoru sa Vrščanima, saopštila je Stranka slobode i pravde.

Članovi Stranke slobode i pravde danas su u Vršcu promovisali „Plan za dan posle“, a do njihovih štandova došetali su i građani koji su došli da prisutne provociraju i vređaju. Potpredsednica SSP Marinika Tepić zabeležila je deo ovog incidenta i postavila na društvene mreže.

– Ovako su nas sada u Vršcu opkolili SNS drekavci koji su poslati da nas vređaju, guraju i izazovu incident. To je jedino što im krimi-komesar Branko Malović zna, koji je zavio i crno ovaj prelepi grad. Ali oslobodićemo ga. Samo pogledajte – napisala je ona na „Tviteru“.

Na snimku se vide gospođa i gospodin koji se žučno raspravljaju sa okupljenima, a u jednom momentu je došlo i do, kako kaže Tepićeva, fizičkog koškanja.

– Ovo vam je slika i prilika Branka Malovića, Nikšićanina koji vlada Vršcom, Pančevom i celim Južnim Banatom. Njegova klika i organizovana ekipa i to je čovek koga ovde zovu šef, i na koga kuka sve živo i neživo u Vršcu, a on smatra da je Vršac njegova privatna prćija – navela je Tepićeva.

Ona je zaključila i da je to sramota i da joj je žao Vrščana, te da će se izboriti za slobodu i pomoći Vršcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari