SSP iz Zrenjanina upozorava Beograd na "naprednjačku invaziju" 1Zoran Mišić

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Zrenjaninu objavio je upozorenje da su „u toku završne pripreme za pokretanje naprednjačke invazije na Beograd“.

Kako se navodi u saopštenju ovog odbora, „opijen pohlepom za vlašću, a uhvaćen u krađi na decembarskim izborima, koju je potvrdio i Evropski parlament, diktator Aleksandar Vučić srlja u novu grešku“.

„Šalje čopore naprednjaka iz drugih gradova u Beograd, da agituju za njegovu propalu priču i propale kadrove po Beograd. U toj besramnoj stranačkoj vojsci koja će banuti u Beograd, biće zrenjaninski naprednjaci. Stanovnici Beograda, upamtite, to su oni, koji su na prethodnim izborima organizovali glasanje ljudi iz Srema u Zrenjaninu. Sada će, ti isti, slepo služeći svom vođi, uznemiravati Beograđane i ubeđivati u naprednjačke laži. Doći će vam oni koji nisu sposobni da u Zrenjaninu obezbede zdravu pijaću vodu već 20 godina, koji gase škole po našem gradu, koji nisu sposobni da izgrade obilaznicu oko Zrenjanina. Doći će vam oni koji su glasali da se 100 hektara plodne banatske oranice pokloni kineskom proizvođaču guma. Doći će vam oni koji nisu sposobni da ugreju škole, pa deca ne idu normalno u školu i ne rade fizičko, jer je u fiskulturnim salama hladno. Oni su ti, zahvaljujući kojima Zrenjaninci plaćaju najskuplje daljinsko grejanje“, navodi se u saopštenju.

Uz saopštenje je medijiam dostavljena fotografija, koja treba da potvrdi kako naprednjaci dobijaju uputstva i poziv da dođu u Beograd.

Kako se dodaje „ta besramna horda će da tumara po Beogradu oslobođena od radne obaveze na svojim radnim mestima u raznim javnim preduzećima, ali uredno plaćena nametnutim haračom građanima iz sredina iz kojih dolaze“.

SSP iz Zrenjanina veruje da će Beograd uspeti da se odupre i ovim zulumćarima i dahijama, jer „on ima čudesnu moć da svetlom ispuni noć“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari