SSP: Ko je državnim avionom putovao u tursko letovalište?

Ostavite komentar


  1. Avion je „kupila“ BIA, a oni nikome ne polazu racune. Evo sada je na prodaju tamo i Boeing 787 -BBJ, on bi vise odgovarao njegovoj visosti. Da li ste glasali kako jeste, ili niste vecim delom ni izasli na izbore? A sad tisina, vozice se ko i kad hoce….sami smo krivi. Kad se setim Svedskog Ulofa Palmea koji je isao redovnim linijama po svetu u zvanicne posete…

    1. Ulof Palme je sa suprugom stanovao u jednosobnom stanu i ubijen je, kukavički s leđa, kada se peške vraćao kuči, iz bioskopa.

      Cela priča je nestvarna i nemoguća u Srbiji.

      1. Imao je i Kenedi obezbeđenje pa su ga smakli. Imao je i Regan, pa su ga upucali (imao sreće pa preživeo). Imao je neviđeno obezbeđenje i sudija Falkone pa je (…moram…) „Ubiven s tonu dinamita“
        Dakle, prisustvo obezbeđenja ništa ne garantuje. Ali ni odsustvo ne znači da je glava u torbi. Niti je obezbeđenje svakog sačuvalo, niti je svak bez obezbeđenja ubijen.

  2. Da li je to stednja koju Vlada propagira? Neka lete Air Serbijomu 1. redu. Svajcarska je uspela za nekoliko godina da prepolovi sluzbena putovanja avionom ukljucivo i ministre. A mislim da je malo bogatija od Srbije!

  3. Svi se pitaju koliko je avion placen,mozda je dobijen kao poklon.
    Ko su piloti koji lete taj avion?
    Ako znate odakle su piloti onda znate i darodavca.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.