SSP Leskovac: Zbog nestanka struje prestali da rade inkubatori i respiratori, agregati se nisu uključili jer nema goriva 1foto Opšta bolnica Leskovac

Predsednice Stranke slobode i pravde Leskovac Jelena Spirić saopštila je danas da su prošle nedelje u Leskovcu prestali da rade inkubatori, respiratori i drugi aparati od kojih zavise životi, zato što je ponovo nestalo struje i agregati se nisu uključili jer nema goriva, a pritom je Urgentni centar zatvoren.

Neko je u našem gradu odlučio da je važnije da svetli stadion, nego da bolnica ima struju. Neko je odlučio da su masažeri u foteljama na stadionu važniji od goriva koje treba da pokrene agregate u bolnicima i pomogne ljudima koji se bore da prežive, navela je Spirić u pisanoj izjavi.

Ne pitamo više ko, dodala je, jer znamo da ovoj vlasti nije važno što je zbog njihove nestručnosti, bahatosti i korumpiranosti stala borba za život u Leskovcu.

Zato 17. decembra biramo između aparata za lečenje i VIP loža na stadionu, biramo grejanje trave na stadionu ili grejanje učionica po školama, biramo normalne plate ili par hiljada kao milostinju pred izbore, biramo fabrike koje imaju vrtiće za decu ili fabrike koje radnicima oblače pelene, biramo svoj život, kazala je Spirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari