Dragan Djilasfoto BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je postavljanje bivšeg direktora EPS-a Milorada Grčića na mesto pomoćnika predsednika Opštine Obrenovac „dokaz da aktuelna vlast nastavlja sa politikom uništavanja svih vrednosti na kojima počiva svako prosperitetno društvo“.

„Milorad Grčić je sinonim svega što je uradio SNS. Čovek koji je jedva završio srednju školu postavljen je kao stranački poslušnik na čelo najveće srpske kompanije. Iza njega je ostala pustoš. Kolubara bez uglja. EPS pred gašenjem, devastiran i opljačkan“, piše SSP.

U tekstu se dalje kaže da Grčić „posle svega dobija mesto sa koga će se baviti, kako pise u rešenju, obrazovanjem. Milorad Grčić koji je fakultetsku diplomu stekao u poznim četrdesetim će se baviti obrazovanjem u opštini Obrenovac kao pomoćnik Miroslava Čučkovića, koji je pre prelaska iz G17 u SNS o njemu govorio sve najgore“.

SSP smatra da su „takva kadrovska rešenja u svim oblastima dovela do raspada u svim sektorima, od privrede preko pravosudja do bezbednosnog sektora“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari