SSP: Pančevački most propada zbog nestručnosti vlasti, lažu da ne može da se rekonstruiše

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Da, da! Most na Adi sa pristupnicama košta već 600 miliona evra, a dok se od Topčidera završi saobraćajnica do Bubanj potoka koštaće bar 1.500 miliona evra. E, to je znanje SSP-a!

  2. Ovi na vlast nista ne u radise po pitanju pancevca to je tacno ali sto vi ne urediste bar nesto imali ste dvanaest godina za to

  3. Jeste li nocas racunali cenu novog mosta i konsultovali strucnjake o mogucnosti rekinstrukcije ili vam se samo javilo u snu?

  4. A firme prijatelja naseg dragog predsednika ce graditi taj most. Koliki li je samo njegov deo kolaca? I gde mu lezu pare?

  5. I kako ce i gde ce se odvijati do novog mosta saobracaj? Valjda ce i taj most smestiti u neki park kao onaj koji ruzi lepotu beograda a i dalje obavlja svoju funkciju.

  6. Mostu je davnih dana prošao rok. Metalna kondtrukcijs ne može večno, bez pretapanja. A, Đilas zna kakp i sa uštedom. Presvući ssfaltom, prikucati po koju letvu ili dasku i prefarbsti ga do visine očiju.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.