SSP: Pančevački most propada zbog nestručnosti vlasti, lažu da ne može da se rekonstruiše

Ostavite komentar


  1. Da, da! Most na Adi sa pristupnicama košta već 600 miliona evra, a dok se od Topčidera završi saobraćajnica do Bubanj potoka koštaće bar 1.500 miliona evra. E, to je znanje SSP-a!

  2. Ovi na vlast nista ne u radise po pitanju pancevca to je tacno ali sto vi ne urediste bar nesto imali ste dvanaest godina za to

  3. Jeste li nocas racunali cenu novog mosta i konsultovali strucnjake o mogucnosti rekinstrukcije ili vam se samo javilo u snu?

  4. A firme prijatelja naseg dragog predsednika ce graditi taj most. Koliki li je samo njegov deo kolaca? I gde mu lezu pare?

  5. I kako ce i gde ce se odvijati do novog mosta saobracaj? Valjda ce i taj most smestiti u neki park kao onaj koji ruzi lepotu beograda a i dalje obavlja svoju funkciju.

  6. Mostu je davnih dana prošao rok. Metalna kondtrukcijs ne može večno, bez pretapanja. A, Đilas zna kakp i sa uštedom. Presvući ssfaltom, prikucati po koju letvu ili dasku i prefarbsti ga do visine očiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.