SSP: Pančevački most propada zbog nestručnosti vlasti, lažu da ne može da se rekonstruiše 1Foto: Beta/Milan Obradović

Stranka slobode i pravde (SSP) ocenila je danas da Pančevački most u Beogradu „osam godina propada zbog bahatosti i nestručnosti vlasti koja u njega nije uložila ni dinar“.

„Godinama najavljuju njegovu rekonstrukciju, a kao i sve najave ove vlasti, i ta nije vredela ništa“, navodi se u saopštenju beogradskog odbora SSP, nakon najave direktora JP „Putevi Srbije“ da će Pančevački most biti srušen.

Iz SSP su ocenili da je Drobnjak „lagao“ kada je rekao da je most u takvom stanju da ne može da se rekonstruiše, jer je star 60 godina, kao i da bi cena novog mosta bila niža od cene rekonstrukcije Pančevca.

„Ne bi sigurno, čak i da zanemarimo što za novi most treba izgraditi i nove pristupne saobraćajnice, koje su čak i skuplje od samog mosta“, navodi se u saopštenju.

Direktor „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak potvrdio je da će Pančevački most u Beogradu biti srušen i da ne postoji mogućnost sanacije.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “SSP: Pančevački most propada zbog nestručnosti vlasti, lažu da ne može da se rekonstruiše”

  1. Da, da! Most na Adi sa pristupnicama košta već 600 miliona evra, a dok se od Topčidera završi saobraćajnica do Bubanj potoka koštaće bar 1.500 miliona evra. E, to je znanje SSP-a!

  2. Ovi na vlast nista ne u radise po pitanju pancevca to je tacno ali sto vi ne urediste bar nesto imali ste dvanaest godina za to

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.