SSP: Pančevački SNS direktor JKP „Higijena“ uhvaćen u Beogradu u kampanji od vrata do vrata (VIDEO) 1Foto: Z. S. M.

Direktor pančevačkog javno-komunalnog preduzeća „Higijena“ Miša Marković angažovan je u kampanji „od vrata do vrata“ Srpske napredne stranke u beogradskom naselju Vidikovac, saopštio je večeras Gradski odbor Strnake slobode i pravde (SSP).

„U Pančevu je danima potraga za direktorom JKP ‘Higijena’ Mišom Markovićem, čovek ne dolazi na posao, grad nikad prljaviji, ne čisti se i taman kada smo se pripremili da prijavimo nestanak direktora Markovića, otkrili smo gde je – u Beogradu, u naselju Vidikovac, u kampanji vrata-do-vrata Srpske napredne stranke“, navodi u saopštenju pančevački odbor SSP.

Svoje tvrdnje odbor SSP ilustrovao je video-snimkom navodeći kako se na njemu vidi „pančevački direktor Mišo Marković vidi kako sa još jednom zaposlenom u Higijeni uznemirava Beograđane“ i po „haustorima po Beogradu, popisuje fantomske birače“.

To je, ističe u saopštenju SSP, još jedan „dokaz da je SNS vlast u terminalnoj fazi i da joj i beogradski aktivisti otkazuju poslušnost“ i da „većinu i birače već dve godine nema čak ni sa izbornom krađom koju sprovodi“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari