SSP: Šapić vređao Milu Popović, pa pobegao 1Foto : SSP

Aleksandar Šapić neće da kaže Beograđanima gde odlazi 500 miliona evra iz beogradskog budžeta. Umesto odgovora usledilo je vređanje Mile Popović, predsednice beogradskog odbora Stranke slobode i pravde za koju je Šapić između ostalog rekao: Da je arogantna osoba, za koju ne zna ko je, čime se ona bavila i koji je fakultet završila, kao i da mu nije jasno na bazi čega postavlja pitanja, saopštila je SSP.

Kako se dodaje, mizogen nastup Aleksandra Šapića više nego išta govori o njegovom bahatom stavu ponižavanja, kako odbornica, tako i opozicije, posebno iz Stranke slobode i pravde.

Reagujući na Šapićev napad na Popovićevu, prof. dr Vladimir Obradović je upitao „Da li treba da pričamo o tome ko je kada završio lažni doktorat, šta u tom doktoratu piše, ko je rekao da nikada neće sarađivati sa SNS?“ i predložio da svi odbornici i gradski čelnici daju biografije da se uporede, navode u SSP.

„Mila Popović, čija je biografija javna, u kojoj piše da je završila Filozofski fakultet u Beogradu i bila predsednica Skupštine opštine Stari grad, istakla je da je Šapićevo ponižavanje ne dotiče, da je to njegov način da izbegne odgovor na bitna pitanja za Beograđane, pozdravila predlog Vladimira Obradovića da svi daju biografije i ponovila pitanje „Gde su pare?“.  Na sve to Aleksandar Šapić je pobegao“, piše u saopštenju.

Kako se zaključuje, budžet nije budžet Beograđana nego SNS tajkuna i investitora i ovim budžetom se samo nastavlja kontinuirano uništavanje Beograda

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari