SSP: Subotičani nemaju mogućnost da kažu kako im je kada imaju kovid 1Foto: Natalija Jakovljević

Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) Subotica pozvao je danas gradonačelnika Subotice Stevana Bakića da se „umesto primoravanja zaposlenih u javnim preduzećima da idu na naprednjačke skupove i prisilno skupljaju kapilarne glasove, bavi obezbeđivanjem kvalitetnog i za sve građane Subotice jednakog zdravstvenog tretmana“.

Ova stranka podseća gradonačelnika da građani Subotice provede sate i sate ispred kovid ambulante, čekajući na minusu red za pregled.

Dodaju da su njegov pravi liderski i lokalpatriotski uticaj najviše osetili Subotičani zaposleni u raznim javnim i privatnim preduzećima, „kada su bili u obavezi da prisustvuju skupu SNS-a, u Areni, 27. novembra prošle godine i bili natrpani u 20 autobusa“.

„Većina njih je nakon tog skupa imala priliku da iskusi sve blagodeti zdravstvenog sistema, čekajući svoj red za pregled i test po kiši i hladnoći“, navode u SSP-u.

Oni ocenjuju da bez posledica nisu prošli ni drugi pacijenti kojima se u preopterećenom sistemu odlažu operacije i tretmani od kojih im zavise životi.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari