SSP: Upravnik Deponije smeća u Vinči je bivši osuđenik

Ostavite komentar


  1. Pa šta?
    Koju kvalifikaciju treba da ima upravnik deponije smeća? Članska karta SNS.
    Da li ovaj lik ima člansku karu SNS? Ima.
    Dakle? Molim lepo…
    A to što je bivši osuđenik nema nikakve veze jer u SNS važi isto ono što je nekada važilo u Savezu komunista: „ako se ogrešio kao čovek, nije se ogrešio kao član Partije“. To je značilo (a i danas znači) da je član Partije mogao (a i danas može) da uradi bilo kakvu svinjariju, sve mu je bilo (a i danas jeste) unapred oprošteno, pod uslovom da se striktno drži linije Partije i Vođe.

  2. Narode nije to sns nažalost talog SRPSKE RADIKALNE STRANKE!!!Zašto ljudi to stalno ZABORAVLJATE!!!! Pop Đujić je raskrinkao šešelja kad je dobio dokaze da je on doušnik KGB-a. Koji se ne razlikuje od nacističke partije!!!! AV je kopile srs.

  3. Изгледа да се кућни притвор не рачуна као казна у правом затвору. Колико сам упознат са законом и законским одредбама , чини ми се да лице које је осуђено кривично на временску рок дужи од шест месеци не може бити ни запослено у некој државној служби а камоли да буде руководилац. Још један од доказаа да ови данашњи властодршци признају само суд сопствене партије по максими :“Држава то је моја партија и обрнуто“.

  4. SNS-u nije bitno koliko si pošten, koloko si pismen i kolilo si čovek, bitno im je koliko radiš za stranku. Postignuti rezultati rada za stranku su glavni ključ za sva njihova postavljenja! Struka, znanje i sposobnost – to za njih ne znači ništa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.