Šta građani najčešće pišu premijerki?

Danas istražuje: Putem novog sajta Vlade Srbije stiglo skoro 700 pitanja građana za dve nedelje

Ostavite komentar


  1. Šta je ovo? Ne vidim nidge naznaku da je tekst naručen i plaćen? Da li je moguće da Danas napiše i ponešto lepo o sadašnjoj vlasti?
    Bravo! Kratak, ali sasvim dovoljan tekst koji me je naterao da sa malo drugačijim pogledom gledam na vaš list.
    Sve kritike su takođe dobrodošle, a vremenom ćemo se naći na istoj strani, nadam se.
    Sve najbolje u vašem radu!

  2. Protiv zakona zapljenjuje od moje penzije 2/3 dve tercine novca? Sto ne stoji ni u jednom zakonu! Obracao sam se na vise adresa, nijedna ne podrzava njegovu bahatosti. Dotle zivim u brdi bez sredstava za lekove i zivot. Kada Ce poceti pojedinci rade svoj posao? Ili je ovo drzava pojedinaca a ne gradjana? Vuković Zvonko, Backa Topla. Invalidski penzioner!!!

  3. U 32912/21 upravni sud Beograd, SuVIII894/22 je predmet koji je tačno sada godinu dana i nerešen jer sam tužio PIO fond za uskladjenih 23 penzije invalidske. Da li je potreban bilo kakav komentar na čekanje godinu dana da se predmet pokrene i isplati 23 zaostale penzije napominjem invalidske koja je neto ispod 20.000 RSD.

  4. 23.06.22 broj potvrde 46-DO-26032 sam predao zahtev za pomoć i negu drugog lica kompletna medicinska dokumentacija i sudska kao i od socijalne ustanove gde je određen staratelj više od šest meseci čekam na poziv za eventualno veštačenje koje nema smisla ukoliko je osnovni sud Subotica poslovne jedinica Bačka Topola i Centar za socijalni rad Bačka Topola već odredio staratelja da brine o mom zdravlju. Toliko o ažurnosti ustanova republičkog fonda za PIO.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.