“Šta je zlo za SNS, melem je za ovaj narod”: Glasno za omladinu pita zašto grad Bor ima oko 5.500 fantomskih birača

Ostavite komentar


  1. Vala se i u Boru nahvatala rulja ulicnih dripaca !
    Koji su sad pa ovaj sljam neradnika !

  2. „Znamo da mnogima i pokojnici glasaju“

    Dokle više sa tom nebuloznom mantrom? U svakom biračkom odboru, na svakom biračkom mestu opozicija ne samo da je ravnopravna nego ima i većinu. Šta onda ti predstavnici opozicije rade i šta kontrolišu? Kad se zatvore biračka mesta ti isti predstavnici opozicije u odboru prebrojavaju glasove i potpisuju zapisnike bez primedbi, uz izuzetke koji se mogu brojati na prste dve ruke. Smislite nešto što ima makar nekog smisla jer ovo već postaje smejurija od argumenta.

  3. Losa ti matematika mali Sa jedne strane je ukypan broj stanovnika a sa druge broj biraca odnosno punoletnih Eazlika je sigurno bar 10.000

  4. Zasto meni, kao vlasniku stana, nije omogucen on-line uvid ko je sve upisan na mojoj adresi? Inace, moram da podnosem zahtev-molbu u policijskoj upravi da mi dostave ko je upisan na trazenoj adresi, a ako i otkrijem da je neko upisan bez mog znanja, ne mogu da ga odjavim bez njegove saglasnosti. I niko se nikada nije setio da to pravilo promeni jer kako bi inace ostavili prostor za „legalno“ manipulisanje brojem glasaca u odredjenoj sredini. Na taj nacin je moguce upisati i dovesti na glasanje stotine glasaca iz BiH, CG, dijaspore… A mi tu ne mozemo nista!

  5. U Franxuskoj je 1790’ih godins vlasdt preuzeo ruralni šljam zajedno sa polusvetom i kriminalcima. Danas u Srbiji imamo isti scenario, ali sa manje krvi. Kucnuo je čas da se rešimo bagre.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.