Šta nas očekuje u drugoj deceniji vladavine naprednjaka: Vučić nagovestio program nove Vlade

Ostavite komentar


  1. Mnoge prepreke i izazovi ih ocekuju. Videcemo kako ce se suociti sa njima.

  2. Nadamo se da će druga decenija vladavine Srpske napredne stranke biti još uspešnija, sa još većim investicijama i da će se hrabro izboriti sa svim problemima.

  3. Kaže Boban Stojanović da za velike promene ne postoji demokratski legitimitet i mogao bi se očekivati odgovor javnosti pre svega oko sankcija Rusiji, a posebno o Kosovu. Kada se četiri petine građana protivi sankcijama, prostor za manevar je jako mali. Pa to javno mnjenje kreiraju prorežimski mediji koji su sve više proruski, siguran sam da bi mesec dana propagande režimskih medija protiv ruske agresije preokrenulo situaciju, znači sve je na jednom čoveku, ako AV javni osudi rusku agresiju i uvede sankcije Rusiji to će automatski podržati 60-70 % građana Srbije.

  4. Nema tu puno prostora ni za filozofiranje u štampi: mora se preżiveti ova zima. A i mnogo pametujete oko sankcija Rusiji od koje kupujemo gas ! Niko normalan ne bi o ovome ni pisao!

  5. Mislim da treba da priznamo Kosovo i da uvedemo sankcije Rusiji i da se smrznemo da bi nas EU potapšala po ramenu ko Makedonce. Sarkazam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.