Šta pokazuje anketa među građanima EU: Hladni prema Srbiji, manje hladni prema Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Narod na zapadu ima uglavnom jednu televiziju koja ima emituje vesti i oni ne mogu da čuju stav koji se razlikuje od zvanicnog stava vlade. Stoga i tolika podrška Ukraini.

  2. Cena za rusofiliju svetine.
    Ovo inače utiče na turizam i ulaganja tjs na džep te svetine.Od rusofiilije nema leba

  3. Pa može li bednije od ovoga? Čuj, hladni prema nama. I mi sad treba da im se nekako dodvorimo.

  4. Nije jasno napisano. Kosovo je najblize EU sa 20% bi trebalo da se pridruzi a slede Albanija i Srbija sa 24% i 25% bi trebalo da se pridruzi respektivno

  5. Bilo bi interesantno priupitati gradjane navedenih zemalja Zapadnog Balkan sta misle jedni o drugima. Smatram da imaju gore misljenje o svjim susedima, nego gradjani EU o Zapadnom Balkanu!

  6. Realnost, niti oni nas zele, jos manje mi njih. Nesto politicara i nesto NVO aktivista, egzistira, na ovoj beamislici…..ostatak srba se bavi porodicom, radom, pecanjem,,,,igra tenis.
    Mi smo se oprostili sa EU.

  7. Ocistimo svoje dvoriste sami bez icije pomoci, uredimo sami drzavu, mi to mozemo, onda ce da nas traze da se prikljucimo EU a mi cemo tada videti da li trebamo ili ne.

  8. Srbija akrivno pomaze agresoru na Evropu. ruZka gubernija Zrnija ne zaslužuje ljubav demokratskih zemalja. Mi ne donosimo ništa korisno Evropi, samo kriminal, brutalnost, nasilje, rake špijune i rizik po bezbednost.

  9. Beda, beda, gore ne može od ovoga. Sad su svi veći Evropljani od Srba a mi se tukli za njihove interese. Drugi puta gledajmo svoja posla i ne ratujmo za tudje interese jer nam neće reći hvala.

  10. Kosovo najviše zele u EU!?! Zakljucak- anketu platio albanski lobi, koji je najjaci propagator lazi u svetu. Tacka.

  11. Anton, шта кажете ми имамо на западу/ ЕУ, само једну телевизију ? Право да Вам кажем и не знам колико их има, мрзи ме да бројим, сигурно више од 30 разних тв станица, рецимо у Немачкој 4 јавне и око 25-30 осталих.dosadili ste!

  12. Građane EU tamošnja totalitaristička medijska mašina u roku od 7 dana može da ubedi i da je crno belo… Tako da… tamo građani misle uglavnom kako im vladarska kasta kaže da misle.

Ostavite komentar


Politika

Đorđe Vukadinović predviđa odličan rezultat Savi Manojloviću na izborima i smatra da bi bilo čudo da SNS osvoji ispod 50 odsto glasova 10

Đorđe Vukadinović predviđa odličan rezultat Savi Manojloviću na izborima i smatra da bi bilo čudo da SNS osvoji ispod 50 odsto glasova

Skupština Srbije će u petak usvajati izmene Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, čime je ono što je opozicija tražila rešeno - građani koji su promenili mesto prebivališta u prethodnih 11 meseci, neće moći da glasaju u Beogradu. Đorđe Vukadinović, politički analitičar, rekao je u emisiji Newsnight na N1 da ne veruje da će izbori biti više fer nego što su bili u decembru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.