Šta Srbiji zameraju u Nemačkoj?

Ostavite komentar


  1. Социолози из Европске уније који су истраживали став јавности о „европским вредностима“ остали су запањени, јер већина анкетираних или није знала да одговори шта су оне, или није одговорила онако како су у Бриселу очекивали.Које су вредности Европске уније?Немачки Институт за демоскопију Alensbah (Institut für Demoskopie Allensbach) урадио је истраживање, наравно са посебним акцентом на стање вредности код Немаца, старости од 30 до 59 година, око питања њихових животних и европских (политичких) вредности. Резултати истраживања показали су велики раскорак у односу на званичну политичку пропаганду у вези са „европским вредностима“ и „личним вредностима“. Другим речима, оно што се из европских (политичких) институција и невладиног сектора пропагира као „европске вредности“ нису вредности становника држава Европске уније.

    1. Tako je gospodine. Ali sada ce vam srpski autosovinisti reci da Vi nemate pojma i ostalo.. Jel pitao neko nas ikada sta mi zameramo Nemackoj? Svi autosovinisti bi zakonom morali biti kaznjeni sa po tri Kovid vakcine mesecno.

      1. И то искључиво Фајзерове и Астра Зенекине

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.