Šta su prednosti i mane Dejana Šoškića kao predsedničkog kandidata?

Biografija profesora Ekonomskog fakulteta, ugled i „neuprljanost“ aferama su vrline, ali nedovoljno prepoznatljiv najširoj javnosti, ukazuju analitičari

Ostavite komentar


  1. Ko je uopšte ovaj čovek? Uopšte nije lice koje je poznato javnosti. To što pojedini govore da nema afere ne mora da znači da bi bio dobar predsednik. Ne može tu funkciju da obavlja svako.

  2. Pa ovi iz opozicije su stvarno smešni. Oni se nikada neće ujediniti a tek da ne govorimo o kandidatu za predsednika države čiji se izbor menja iz dana u dan.

  3. E sad ce da probaju da ga kompromituju po svaku cenu, bice tesko za njega i porodicu….deluje razumno i smireno sto je odlicno…

  4. Ne vidim zasto bi njemu bila bliza funkcija gradobacelnika od predsednika.
    Po meni, za predsednika, jedino bolje zanimanje od bilo kog drugog je, profesionalni politicar, a fakultet za to zanimanje kod nas ne postoji, koliko znam.
    Po meni, on je ipak bolji za predsednika nego za gradonacelnika.

  5. Nesporne su prednosti ekonomiste legaliste nad pravnikom kakav je na poziciji predsednika pogazio niz ustavnih ovlascenja i propisa namenjenih radnom mestu na kom se nalazi vec dugi niz godina.

  6. Ostavite se tih nepoznatih, to narod nece prepoznati. Kad bi se kandidovao Jovan memedovic dobio bi 3 miliona glasova, koje Vucic ne moze ni da pokrade .

  7. Ne vredjam nikoga ali nemozete porediti bivseg guvernera sa losim rezultatima i praviti od njega vec pobednika.
    Bice neverice kad u aprilu Vucic prodje glatko u prvom krugu.

  8. Bio mi je profesor na fakultetu, dobar covek, tada je bio mladji, vedrog duha, nasmejan… na teliviziji je previse ozbiljan, mozda je to sad i zbog godina, stari se 🙂

  9. vrlo posten i strucan, ne verujem da svoj ugled i cast stavlja na raspolaganje ljudima od kojih je dobio samar u prdsednistvu kada je kao Guverner odbio poslusnost, jer njega je nemoguce podmititi .

  10. Ako niko nece,evo mogu ja.Nemam afera,ne volim medije,ne bih se mesao ni u sta.bez lazne skromnosti idealan.

  11. Profesor Soskic moze da bude kandidat za predsenika ili gradonacelnika, nego, pitanje je sta ce opozicija da odluci…Na kraju, svakako ce narod da bira u aprilu!

  12. Vidim u komentarima da su pojedini protiv izbora Šoškića za neku od funkcija.To su očigledno oni koji su glasali za Tomu Nikolića!?Pametnom dovoljno komentara!

  13. A zaboraviste ono svakodnevno slabljenje dinara dok je bio guverner?. Tek ga je Jorgovanka, kakva god da je, uspela da stabilizuje i to traje već 9 godina. Ovaj guverner je bio za slab dinar.

  14. Vidim ovde bas zanimljive komentare u stilu mozda profesor Soskic i nema mrlje i afere ali je nepoznat siroj javnosti i to mu je mana. Znaci samo da je superpoznat a za mrlje i afere, Boze moj „ko nije gresan…“ i tome slicno. Iste komentatore bih pitao a sta da se Nole nacionale drzne da izadje na crtu aktuelnom predsedniku kao nezavisni a samofinansirajuci ( ne iz naseg dzepa kao do sada a i ovaj put) kandidat? Je l i on nepoznat ili mozda nema dovoljno reprezentativan „minuli rad“? Ah, da, pa on je antivakser pa bi i tu nasli prepreke a sve u cilju da ususkane straznjice u zagrljaju kriminalnog antisistema vrednosti sto duze ostanu bezbedne i zbrinute. Kakva crna ideologija, odanost vodji, Srbiji – peto slovo azbuke je ovde prioritetni „organ“ razmiljanja! Uzgred postoji kod nas institucija za liferovanje profesionalnih politicara i zove se FPN, samo im nesto ne ide da odatle izbace ista kvalitetno i drustvenokorisno.

  15. Ocekivano, Soskic je nepoznat siroj javnosti, ali deo opozicije i ne radi na svom programu kako treba,

  16. A kakve je rezultate imao kao takav stručnjak, pa nama je kurs stabilan i predvidi godinama, devizne rezerve nikada nisu bile veće, šta on može bolje da ponudi, a tek kao kaknidat za predsednika, nema on tu političku širinu…

  17. Kao njegov student, predlažem Profesora za Gradonačelnika Beograda!!!

    Bolje on nego starac Vladeta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.