Šta znači Dačićeva pozicija koordinatora službi bezbednosti: Vučić eliminiše Stefanovića i rešava se Vulina

Ostavite komentar


  1. …a sta je sa klanom Milosevic- Markovic?
    …ili su ovi (Dacici Vucici Brnabici…) samo ekspozitura?

  2. …Bler- London
    Vucic- London
    Suzana Vasiljevic (glavna za medije) – London
    Brnaba (sa batom) – London
    Djilas (koga vise ne pominju u negativnom) – London
    …strucnjaci iz britanske vlade „pomazu“ srpskoj vladi u „digitalizaciji“…
    ???

  3. За комадић власти Дачић ће бити већи јастреб у одбрани вучића него било који члан СНС.

  4. То што је Дачић прихватио функцију само говори да није свестан врућег кромпира који се полако загрева,време ће показати.

  5. Dačić se odavno bavi ozbiljnom politikom, školovao se od opasnih političara stalno pliva, nažalost po nas. Stefanović mnogo zna, što ne treba i to overio i osigurao. Vulin pajac koji radi prljave poslove i to ide već odavno tako. Alfa mužjak ih kontroliše a ini laju po dirigovanju. Nimalo naivni AV.

  6. Stefanović je toliko štete napravio i u mupu i u ministarstvu odbrane, pa neko iskusan treba sve da temeljno počisti iza Stefanovića i njegovih ljudi. Jedva čekamo da ne bude ministar odbrane i da odu svi koje je doveo. Pohapsili oficire i neke žene zbog krađa i štete na vojnoj infrastrukturi. Još su ti ljudi u pritvoru. Sramota.

  7. Ne vredi opasuljivati gradjane Srbije dok je tzv.opoziciona štampa u službi šinjeldžija,koji pišu i brišu tekstove urednika. Živeli, uz kilo jaretine ,bokalče česmovače i uz blagoslov prvoprosvećenog.

  8. Dačić ima zadatak da utihne sve afere – koferče, Galenika, Krušik, Jovanjica, lična karta, gradnja u Srbiji (posebno autoputeva – 3x skuplje nego u EU), strane ‘donacije’, tetkina pozajmica, ….

  9. Vulin u diplomatiju.A može li negde moj komšija Zvonko Dobar momak i glasa za Sns.

  10. Dacic ce sve da uradi za malo slobode kako bi mogao dalje da organizuje orgijanja koja kao predsednik skupstine ili ti kancelariski pacov nije mogao da pokriva

  11. Čitam komentare i kao da su iz zapisnika sa nekog sastanka SPS. Ne razumem kako se ne vidi šta zapravo znači ovo imenovanje i na koju stranu se ova vlada, sada već i neskriveno, okreće. U tom kontekstu i Pulin osraje na veoma vidljivoj poziciji jer je tako zahtevano i naredjeno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.