Šta znači podnošenje ostavke Ane Brnabić na poslaničko mesto?

Uklonjene formalne prepreke da Brnabić opet bude premijerka

Ostavite komentar

 1. Ostaje u vili o našem trošku,vi ostali cepajte drva da bi takvi uživali bez srama i stida.

 2. Ana Brnabić Hrvatica sa Krka predsednica vlade Republike Srbije.Tetke joj i dalje zive na Krku.Ako neko misli da Srbija moze napred sa tim i takvim,onda i treba da budemo tu i takvi kakvi jesmo,nikakvi.

 3. A možda je taj jedan dan u Skupštini Srbije dovoljan da primi jednu poslaničku platu.

 4. Šta znači, a tipovali ste 1/1 na Sinišu Malog. I onda pričajmo o nezavisnom, pravovremenom i objektivnom informisanju opozicionih glasila.

 5. Bravo za Dragana Vasića.
  Uz to da dodam da je LGBT u zemlji Srbiji.
  O,Srbijo šta dočeka jadna i kukavna!

 6. Velika mudrost, poslusnici se ne menjaju, a i ruku na srce previse zna o raznoraznim muckama, tako da samo nastavlja tamo gde su ZAstali,

 7. To što je av av i dalje predsednik stranke nije samo nezakonito već i nemoralno. To je sramota za sve nas koji nismo u sns i nemamo nikakva prava. Mi zapravo nemamo predsednika.

 8. Jao, hoće još da živi u Jovankinoj vili. Oličenje nemorala. Zašto se Vučić okružio takvima? Mali, Vilin, A. Brnaba, Orlić….Šapić; s kim si onakav si. Kakva Srbija, samo ih pare interesuju.

 9. Biljana Ilić Stošić, prof.fulozofije u Medicinskoj školi u Kragujevcu,na funkciji je načelnika Šumadijskog okruga,sada i dupla funkcija poslanika RS

 10. Tačno, samo je zbog ostanka u Vili, podnela ostavku, na poslaničko mesto! Da se tako radi u USA, morali bi napraviti još Belih kuća! Tamo se čak uživo prati napuštanje Bele kuće, posle isteka mandata ili smene! Kod nas „zajahali“ fotelje i prisvajaju Vile na Dedinju! Sve će to narod pozl./Platiti!

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.