Štab Jankovića: Vučić potencijalno ukrao 319.000 glasova

Tvrde da su prikupili dokaze o neregularnosti izbornog procesa

Ostavite komentar


  1. Gospodine Jankoviću, zar stvarno mislite da ne znam za koga sam glasala, zar stvarno mislite da to velika većina u Srbiji koju vi ne prepoznajete, ne zna kako je glasala? Zar mislite da vi imate argumente kojim bi me ubedili da sam zapravo glasala onako kako vi kažete? Onda vam čestitam unapred na pobedi, žena koja nije član nijedne stranke, žena koja je sigurno izlapela jer živi van Beograda!

  2. Bravo, gospodine Jankovicu.
    Konacno ste se izjasnili te ja mogu slobodna srca sutra na protest!:)

  3. Kako sad to? Jankovic se uortacio sa Sutanovcem i DS-om, jer oni imaju najjacu "infrastrukturu", koja ce jedina onemoguciti kradju glasova, odakle od jednom ovakve price?

  4. I sta ce se preduzeti da se to spreci u buducnosti?? I prosle godine smo isto to slusali. Od kontrolora nema koristi, jer SNSovci prete batinama. Video nadzor? Kakvu kontrolu treba uvesti?

  5. Kakve veze ima kako je neko glasao sa tim sto je nadjeno manje listica u kovertama za AV nego sto je upisano u zapisnik. I ja sam glasao za broj 1 a kako sam slucajno i clan BO, znam da je kod mene nesumnjivo isti broj u kovertama i zapisniku sto kako vidimo na mnogim mestima nije tako. Za ovo neko mora da odgovara.

  6. Gospodjo Vera, ako zapravo postojite tj. nije Vas izmislio neko u potrebe negativnog komentarisanja, problem je sto vecina ne zna za koga je glasala (sto zbog kradje, sto zbog prodaje, sto zbog straha a sto i zbog nerazumevanja trenutne situacije). Iako podrzavate svog kandidata, ostavite prostora zdravoj svesti i pameti da prihvatite da je deo glasova ukraden i da je to dokazano. Slepo verovanje politickim kandidatima nas je dovelo dovde, na ivicu propasti drzave i svih vrednosti. Ja, recimo, gospodina Jankovica podrzavam i cenim, ali mu ne verujem slepo. Za sad, nije mi dao nijedan razlog ni da mu ne verujem. Ako ikad bude varao i krao, prva cu ga kritikovati. Preporucujem i Vama isto, ako je ostalo jos postenja u Vama.

  7. I? Šta je čudno? Svi smo znali da će av (namerno malim slvima) da krade. Krao je na prošlim izoborima. Na onim izobrima na kojima je teatralno vukao džakove zajedno sa tomom (namerno malim slovima) – takođe je krao. Krao je na izborima još dok je sm (namerno malim slovima) divljao po Srbiji i Jugoslaviji. Krao je uvek. Sad, najednom, av čedan, čista mu pobeda kao g.za, tj. kao suza. U to ne veruju ni njegovi najbliži čauši.

  8. 319000 glasova viska +800000 glasaca viska u birackom spisku….i dalje se broji…

  9. Sve je to jankovic lepo izracunao ali kad bi pregledao sve dzakove u srbiji i video da ga gradjani ne zele opet ne bi priznao poraz jer je umislio da je on pobedio sto je i izjavio posle izbora u vecernjim casovima

  10. Budimo realni, nije to jedini nacin na koji su krali glasove. Pretnje, ucene da ce se otati bez posla, pretnje ratom ako "on" ne pobedi i "ravnopravan" odnos u medijima su bili mehanizmi za postizanje istog cilja.

  11. Na kraju će ispasti da je Janković dobio preko 50% podrške građana i da je od predsednik Srbije. Međutim semafor pokazuje sasvim nešto drugo.

  12. Ako gospodine Jankoviću tvrdite da je to tačno ja vam predlažem da izabereti nekoliko biračkih mesta po vašem nahođenju i neka se organizuje prebrojavanje glasova sa tih biračkih mesta uz direktnom TV prenosu , pa ako bude tačno što vi kažete onda ste vi pobednik na ovim izborima. Međutim ako se pokaže da niste u pravu onda zvanično da čestitaš pobedniku na ovim izborima.

  13. I vrapcima je jasno da su izbori pokradeni. Lako je objasniti kako, lako je dokazati, samo ako se ima snage i ako se hoće.

  14. Koliko se secam pa ti si toliko uzimao bez stida od gradjana kroz plate.I ta ti je cifra u glavi jos.

  15. Naravno da moze nešto da se uradi. Na prvom mestu sredjivanje biračkih spiskova. Problem kojim se nije bavila ni vlast ni opozicija. Zato su ove zalopojke besmislene.

  16. Gospodine Jankovicu, na zalost krajnji rezultat glasanja je prilicno jasan i pobednik "izbora" je takodje jasan. Ako pogledamo istorijsko iskustvo znamo da od ovakvih prica nema nikakve koristi. Promene izbornih rezultata nece biti pa to treba ostaviti iza sebe. Vreme je da se organizuje nesto konstruktivno i da se priprema za nove izazove i izbore koji slede u buducnosti a ne da se trosi energija na stvari koje ne mogu doneti nikakve rezultate niti promenu.

  17. Ako postoji verovatnoca da su i jedan glas ukrali kako vi kazete, onda ste u ozbiljnom problemu vi jer ste tako odgovoran posao kontrole izbornih mesta poverili nedoraslim ljudima – hocete da kazete da su svi koji su bili predstavnici vase opcije IDIOTI?
    Nije to lepo ni korektno prema tim ljudima!

  18. Vucic je rekao, da ako je ukrao samo jedan glas nece biti predsednik. Izvolite dokazite Vasu tvrdnju.

  19. Nije bitan rezultat, već utvrđeno stanje da se razlikuje u odnosu na zapisnik. Svakom ko je potpisao ovak zapisnik krivična prijava. Nema izgovora za ovakvo kršenje izbornog zakona.Svi predcednici BO su punoletni i svojim potpisom ogovaraju pred zakonom.

  20. Svako ko je pratio izborni proces i pri tom se služio logikom i zdravim razumom, jasno mu je da su izbori neregularni. Sada se pojavljuju i konkretni dokazi za to. Po meni to je zločin protiv sopstvenog naroda.

  21. Kada je DJB za prosle izbore napravio tacnu racunicu i navodio jasne primere izborne kradje, jankovic i ds su govorili da je to neutemeljeno da je to glupost da ne neosnovano… sad su oni nasli da pricaju nesto, samo bledo kopiranje i zakasnela reakcija.

  22. Ako se utvrdi da je bilo neregularnosti, mada čisto sumnjam, postoji sankcija za to.

  23. Сценарио већ виђен 2000 год,само је разлика то што су исти људи на власти исти као опозиција,а СЈ се прави луд и као ништа не зна и позива се на закон!!Хвала свима на свему

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.