Stamatović: Ispitati čitave slučajeve 1Foto: Fonet

Onaj ko je fizički nasrnuo na bilo kog čoveka, a posebno ženu, bez obzira da li je reč o novinarkama ili osobama kojima su novinarska legitimacija i firma za koju rade maska za propagandu najprizemnije vrste protiv svakoga ko ne misli kao veliki vođa, sigurno nije aktivista, ali ni član Zdrave Srbije, ocenio je u pisanoj izjavi Milan Stamatović.

Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije, rekao je da je njegovo „oružje“ u borbi protiv Aleksandra Vučića samo i jedino argumentovano ogoljivanje istine o njegovoj vladavini i otvaranje očiju građanima Srbije.

Kako je saopšteno, povodom brutalne hajke koju su režim na čelu sa Vučićem poveli i protiv Zdrave Srbije, Stamatović poziva da se ispita slučaj napada na novinarku, ali i prebijanje ljudi i upad sa fantomkama pod okriljem noći u Savamalu.

On je ukazao da treban ispitati i optužbe na račun predsednika ZS da je „ukrajinski špijun i vođa crnogorske mafije na Zlatiboru“, kao i optužbe na račun ostalih opozicionih lidera.

Stamatović u saopštenju podseća Vučića da je predsednik Republike, a ne i premijer i ministar pravde i ministar policije i ministar inostranih poslova i kadija i tužilac i izvršilac najstrožih kazni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari