Stamenkovski: Nije bilo razgovora o pristupanju SNS, ali reči čoveka sa najvišim autoritetom doživljavam kao priznanje 1foto (BETAPHOTO/EMIL VAS/EV)

„Nije bilo razgovora o pristupanju Srpskoj naprednoj stranci“, kaže za Danas Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica stranke Zavetnici, komentarišući izjavu predsednika Srbije da je ona talentovana političarka koju bi on rado voleo da vidi u redovima SNS. Dodaje da komentar predsednika doživljava kao priznanje.

„Video sam mnogo talentovanih ljudi poput Milice Đuređević Stamenkovski koje bih voleo da vidim u SNS-u. Voleo sam da je vidim i pre sedam osam godina u SNS, ali potrebno joj je sazrevanje i iskustvo, verujem da će ta žena dobiti priliku da to uradi u budućnosti“, rekao je predsednik Srbije.

Predsednica Zavetnika kaže za Danas da je njena politička stranka od osnivanja 2019. godine, uživala velike simpatije među biračima SNS i prema svim istraživanjima, Zavetnici su druga politička opcija za glasače vladajuće stranke.

„Naša odgovorna politika i državotvorna logika, sigurno je opredelila predsednika republike da se pohvalno izjasni o mom radu. S obzirom na to da je reč o figuri sa najvišim političkim autoritetom u državi, ono što je rekao doživljavam kao priznanje“, navodi Stamenkovski.

Dodaje da će posle praznika biti održana sednica Glavnog odbora Srpske stranke Zavetnici.
„Sazvala sam i ostale organe, imaćemo određene kadrovske promene, pripremamo se za nastupajuće političke aktivnosti, jer je činjenica da bez državotvornih snaga na srpskoj političkoj sceni nema čvrste pozicije i stabilnosti“, ističe sagovornica Danasa.

Napominje da su podele u Srbiji ogromne, a izazovi dramatični.

„Politika za mene nije posao, još manje avantura, razumem je samo kao opredeljenje da pomognem svojoj zemlji i narodu. Mi smo bili i ostaćemo na braniku države“, poručuje Milica Đurđević Stamenkovski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari