Standardna naprednjačka „sačekuša“ za Veselinovića

Prvo uživo gostovanje aktiviste Ne davimo Beograd na Radio-televiziji Srbije

Ostavite komentar


  1. Nisam neki ljubitelj Veselinovića, ali kada vidim ove bitange iz SNSa zapitam se „Bože, da li je moguće da će me naprednjaci svojim bezobrazlukom i lopovlukom naterati da glasam za Ne davimo Beograd?“

  2. SNS se toliko utronjao od izbora u Beogradu da će ih sigurno pokriti istovremenim parlametarnim, ako ne i predesdničkim.

  3. Ja sam komentarisala gostovanje na tv Prvoj pre par nedelja gosp.Dojcinovica I Nebojse Krstica. To je bio uzas. Zato molim da Niko ni na jednoj njihovoj tv ne ide u duele sa SNS. To je sramota sta oni zajedno sa voditeljem naprave od pametnog ,obrazovanog coveka.

  4. Taj keser je bio jedan od podnosilaca zahteva za autentično mišljenje u skupštini. Izaziva hađenje, najblaže rečeno. Pitam se uvek kako na takve ljude gledaju njihove komšije, prijatelji, deca i roditelji. Ima li ko da im kaže da im nije dobra rabota. Ako ništa drugo, takvo ponašanje nije u našem duhu, duhu tolerancije, razumevanja, pomirljivosti.

  5. Sta je ocekivao Veselinovic?
    Otisao na Bastilju bez priprene za „razgovor“ sa Seseljem.

  6. RTS treba zatvoriti posle pada ove diktature. Pa posle jedno 10 godina referendum da li nam uopšte treba državna TV. Ovo je ponižavajuće da ih ja plaćam a oni prave budalu od mene.

  7. Realno, opozicija je prilicno neiskusna u ovim duelima. Takodje, pristojnost treba ostaviti kod kuce, na TV treba biti bezobrazan. Biraci traze moc. Takodje je tesko da trpis te napade kako si Zapadni covek, a ne smes spodobi da kazes da je njenog sefa doveo Zapad na vlast pre 10 godina, a od onda Sef rasprodaje i izdaje Kosovo u delovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.